Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő akit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő akit ha megkérdeznek hogy milyen férfit szeretne nem azzal kezdi hogy magas...?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 11:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
80%

#24! Nagyon nem volt irányító. Inkább önsajnáltató, szánalmas hisztigép. De mind1 is.

Nem hiszem, hogy kivétel lenne. Volt egy nagyon alacsony osztálytársam. Nem csúnya, de nem is jóképű. Inkább átlagos, szemüveges. Nagyon nem volt egy csajozógép. Első osztálytalálkozón felröhögött, amikor kérdezték, van-e párja. Miii? Nekem? Dehogy. Rám se néznek a nők. Nem sokkal később mégis lett neki, együtt mentek ki külföldre. Ott lecserélte egy másik nőre, akivel azóta is együtt van(közel 20 éve), van egy lányuk. Rengeteg alacsony pasinak van párja.

2023. ápr. 30. 13:09
 32/41 anonim ***** válasza:
82%

"Tehát igen, a férfiak jobban képesek leadni az igényeikből és elfogadni olyan nőt a társuknak, aki lehet hogy külsőre nem a tökéletes ideálja."

Engem ez hihetetlen mértékben nem érdekel, egyáltalán nem vagyok képes pozitívumnak sem felfogni, sőt, inkább taszít.

Akármilyen hisztit, habverést csaptok, soha nem fogok leadni az igényeimből, és nem szeretnék olyan férfi párja sem lenni, aki úgy jön velem össze, hogy lead az igényeiből, és "elfogad" engem.

2023. ápr. 30. 13:14
 33/41 anonim ***** válasza:
17%

30. "Te magad is azt írtad, te nézed le a férfiakat én csak egyetértek. 😂"

Jó, akkor én már képes voltam férfiként valami negatívumot mondani a férfiakról. Most te mondj valami negatívumot a nőkről a témában, mert kíváncsi vagyok képes vagy-e ilyenre. Vagy leragadunk ott, hogy a férfiak mindenben rosszak, a nők mindenben jók?

2023. ápr. 30. 13:26
 34/41 anonim ***** válasza:
75%
Különbséget tettem az olyan nők között, akik nem válogatnak, szexmániásak, vagy szintén lejjebb adják és az olyanok között, akik nem fekszenek le olyan pasikkal, akikhez nem vonzódnak. Egyértelműen nem emeltem pedesztálra a nőket. Nem tudom mit akarsz még.
2023. ápr. 30. 13:29
 35/41 anonim ***** válasza:
57%

Nem lehet egész nemre sem negatívumot, sem pozitívumot mondani.

Bocsi, hogy beleugatok, nem hozzám szóltál most (én a 32-es vagyok), de nagyon irritál ez a "nemek harca". Vicces, hogy elvileg az ember intelligens, értelmes, de még az állatok között sincs olyan buta, hogy egy fajon belül baxtassa egymást a két nem.

2023. ápr. 30. 13:30
 36/41 anonim ***** válasza:
26%
A nőknek fontos, mert ösztönösen a legjobbat akarják kiválasztani, fontos, hogy magas, jókiállasú, férfias ldgyen, csam utána következik a belső, csaladcentrikusság stb.
2023. ápr. 30. 13:40
 37/41 anonim ***** válasza:
71%

A nő az egy felnőtt egyén. Aki a test leírásával kezdi, az még gyerek.

Ha egy nőt megkérdezel, milyen férfit szeretne, akkor mire a szövege végére ér, nem lesz benne egy fizikai jellemzés sem, mert az nem a férfi, hanem annak teste és a felnőttek partnert szeretnének maguknak, nem egy testet, mint a gyerekek amikor játékokkal játszanak.

2023. ápr. 30. 14:09
 38/41 anonim ***** válasza:
84%

De a test is fontos, különben milyen kapcsolat lesz ha a másikkal jól kijössz de nem tartod kicsit se vonzónak?

Nem lesz sex egy idő után vagy rossz lesz és jobb esetben elfogadják és megoldják valahogy a másik háta mögött vagy értelmesen megbeszélik hogy ne legyen féltékenykedés és elvannak. Jó esetben két asexuális vagy nagyon alacsony sexualitású embernél ez működhet. Nőknek általában könyebb sex nélkül élni, a férfiak nagy részének ez nehezen fér bele.

A nőknek igen fontosabb a magabiztosság és a szöveg HA a férfi alapból bejön nekik külsőre.

Mindenki előítéletes. Ha valakit először meglátsz már csak a külseje alapján kialakul benned egy kép róla tudatalatt még mielőtt megszólalna.

Illetve elég ha tudsz róla bizonyos információkat másoktól, már előítélettel közelítesz felé és igen nagyrészt vissza is igazolja az emberek külseje a személyiségüket.

Így igen is fontos a kinézet, bárki bármit mond a nőknek és a férfiaknak is.

2023. ápr. 30. 14:52
 39/41 anonim ***** válasza:
69%

Létezik, persze.

170 cm vagyok, szerettem már 165, 170 és 180 cm-es pasit is.

Nekem sosem ezen múlt, magassarkút is felvettem gond nélkül.

Bár az is igaz, hogy én mindig az embert szerettem meg, nem a külsőségeket, ahogy itt azt hinni szokás.

2023. ápr. 30. 15:07
 40/41 anonim ***** válasza:
88%

Nem a magasság a legfontosabb, ez kamu, ez marhaság. Illetve kifogás. Ostoba embereknek belerögzült ez az agyukba.

Ha jóképű vagy az sokkal de sokkal fontosabb.

2023. ápr. 30. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!