Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő akit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő akit ha megkérdeznek hogy milyen férfit szeretne nem azzal kezdi hogy magas...?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 11:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
12%

“Ja, csak a nők a férfiak 5-10%-át tartják jóképűnek, a férfiak viszont a nők 50%-át tartják csinosnak. Látszik a különbség?”

Aha, persze. Valami hivatalos statisztika, ezt alátámasztó forrás? Mert ez így csak egy légből kapott, hasraütésszerű baromság, amit bárki ide tud böffenteni.

2023. ápr. 30. 12:08
 22/41 anonim ***** válasza:
75%
#10! Ez így mondjuk nem igaz. Volt pasimnak 165 centivel 3 vagy 4 gyereke volt. (Én magasabb vagyok nála 10 centivel.) De így is egy megkeseredett, komplexusos, toxikus szörnyeteg. Ez a baj az alacsony pasikkal, nem a centik. (Ő dobott egy másik nőért és azóta is van neki.) Szóval nem tudom miről beszéltek. Egy csóró, mamahoteles mentális beteg és mindig van csaja.
2023. ápr. 30. 12:14
 23/41 anonim ***** válasza:
57%

20#

Igen, ilyesmi benne van a pakliban. Én 155 cm vagyok csak és igen vonzóak számomra maximum a 185 cm-es pasik, de a magasság csak egy dolog, attól sokkal több lényeges dolog számít, hogy vele legyek-e vagy sem. Azt csak megjegyzésként fűzöm hozzá, hogy a párom 173 cm és nem azért vagyok vele, mert ideális, hanem mert szeretem, mert összeillünk.

A magas férfiaknak is tetszenek az alacsony nők, amolyan védelmezni kell, mert törékeny. Az alacsony nőknek, mert meg tud védeni... Ösztön, vagy mi a csuda. Olyan mint, hogy a fekete hajú pasi a jobb, mert férfiasabb és a szőke nő a szebb, mert nőiesebb.

De nem mindenki így működik, ez sztereotípia.

Nagyon sok minden közrejátszik abban, hogy kivel vagy.

2023. ápr. 30. 12:16
 24/41 anonim ***** válasza:
25%
22. Ő a kivétel. Pont azért van neki, mert jó a kiállása és rengeteg nő számára sajnos vonzó ez a toxikus, irányító, maszkulin személyiség. A legtöbb férfi nem ilyen, a legtöbb férfi ugyanúgy csak szeretetre és egy társra vágyik. Meg nyilván a 165 centis milliárdosnak sincs gondja a csajozással, meg a 165 centis helyes/maszkulin pszichopatának sem, de most nem a kivételekről beszélünk.
2023. ápr. 30. 12:22
 25/41 anonim ***** válasza:
76%

Igen, én pl azzal, hogy hűséges. A második helyen van az, hogy legyen nálam magasabb.

Ne vicceljünk már, 170 cm magas nő vagyok, ne kelljen egy törpéhez vonzódnom

2023. ápr. 30. 12:24
 26/41 anonim ***** válasza:
22%

"Ja, csak a nők a férfiak 5-10%-át tartják jóképűnek, a férfiak viszont a nők 50%-át tartják csinosnak. Látszik a különbség?"

Amúgy attól mit vártok, hogy ezt folyton leírjátok?

Tegyük fel, hogy igaz... Mit csináljunk? Hűljünk el, hogy milyen szerények, jófejek a férfiak, és tegyük szét a lábunkat olyanoknak, akiket nem tartunk jóképűnek?

2023. ápr. 30. 12:55
 27/41 anonim ***** válasza:
36%

26. Figyelted, ezt mire írtam válaszként? Arra írtam, hogy a kedves 1. és 4. válaszolók úgy írták, hogy a férfiak mind csinos és fiatal nőt akarnak és egyenlőségjelet tettek a férfiak és a nők közé, amivel nem értek egyet. Lehet, hogy a legtöbb férfi ha a világon minden létező nőből választhatna, akkor ilyet választana. Viszont a férfiak sokkal elfogadóbbak a valósággal szemben, vagyis a különbséggel a vágyaik és a valóság között.

"tegyük szét a lábunkat olyanoknak, akiket nem tartunk jóképűnek?"

Tehát igen, a férfiak jobban képesek leadni az igényeikből és elfogadni olyan nőt a társuknak, aki lehet hogy külsőre nem a tökéletes ideálja.

Vagyis a férfiak könnyebben beleteszik olyan nőbe (a te szava járásoddal élve), akit nem tartanak csinosnak.

2023. ápr. 30. 13:01
 28/41 anonim ***** válasza:
85%
Ja, könnyebben, mert olyan szexorientáltak, hogy kb. mindegy, csak lyuk legyen, míg a legtöbb nő meggondolja, hogy kivel is feküdjön le és ez zavarja a pasikat. xD
2023. ápr. 30. 13:03
 29/41 anonim ***** válasza:
14%
28. Tehát a férfiak minden létező tulajdonságát képes vagy negatívumként beállítani valahogy és a nők összes létező tulajdonságát képes vagy pozitívumként beállítani. Fantasztikus az objektivitásod.
2023. ápr. 30. 13:05
 30/41 anonim ***** válasza:
82%

Nem, még véletlenül se. Azt írtam, hogy a legtöbb nő, vagyis léteznek olyan nők, akik szexmániásak szintén.

Viszont egy normális nő nem fog neked kifeküdni, hogyha nem vagy az esete! A férfi meg ja meghúzza azt is, aki csúnya, mert szexhiánya van.

Te magad is azt írtad, te nézed le a férfiakat én csak egyetértek. 😂

2023. ápr. 30. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!