Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg hatalmasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg hatalmasak az elvárásai manapság?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom és hallom, hogy a nők nagyon anyagiasak lettek és kinézetileg is az egekben vannak az elvárásaik, csak a legsármosabb férfiakkal hajlandóak ismerkedni. Ez mennyire igaz?

2023. ápr. 30. 07:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sokszor nem is az a kérdés, hogy mekkora a női elvárás, hanem hogy az adott férfi egyáltalán milyen életvitelt szeretne. Ez szokott ütközni.

És itt ilyen különbségek vannak (nemtől függetlenül), hogy az egyik pörgős, aktív életet szeretne, vagy családot - a másik meg pl filmezés/xbox/buli életmódot él. Tehát az egyik aktívabb, a másik meg bőven elvan egy alapszinten is. Sokan vannak mindenkét táborban.

2023. ápr. 30. 08:29
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen, a rendszeres fürdés, ápoltság, nem rothadó fogsor, megbízhatóság, hűség valóban rohadt nagy elvárás. Nálam itt szinte mindenki elbukott. És nem top pasasokról van szó.
2023. ápr. 30. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Igen.
2023. ápr. 30. 09:19
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Hol mindenhol? Itt az oldalon pár inceltol, akik ezen pörögnek
2023. ápr. 30. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Muszáj minden nap legalább 5 ilyen kérdést kiírni? Attól sikeresebb leszel a nőknél, ha panaszkodsz?
2023. ápr. 30. 09:36
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
12. Már nem azért, de te hol keresgélsz? Basszus, én ezek után top kategóriás férfinek érzem magam, hála az Istennek már régen házas vagyok! Közel az 50-hez tökéletesek a fogaim, van 3 diplomám, közel 20 éve hűséges vagyok, a testem sportos, remek formában vagyok, az egzisztenciám stabil és még sorolhatnám. Fiatalon is ilyen voltam, pedig akkor nem is vettem észre hogy ezek akkora extrák lettek volna! Az tény hogy én még udvaroltam, tiszteletben tartottam akkor is és most is a párom, az ÉN helyett a MI-ben gondolkodtam. Egyébként meg csak pillázok hogy mennyire nulla minőséget képvisel a fiatal generáció, tisztelet a kivételeknek. A lányom is lassanként eléri a párkeresős korszakot, a két szemem rajta tartom, bár mi azért adunk neki egyfajta értékrendet. Pojácák, műmájerek, ostoba h*lyegyerekek, jaszkari jancsik kerüljék a portát! :D
2023. ápr. 30. 10:39
 17/19 Senior Séf ***** válasza:
Semmivel sem nagyobbal, mint régen, legfeljebb minőségileg történt változás.
2023. máj. 4. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

Attól függ milyen nőknek! A férfiak elvárása sem sokkal alacsonyabb: anyuci helyett anyuci, napi 3 szex, alapból orál-anál, legyen bevállalós, a szex menjen mindenhol, minden napszakban. A nő legyen csinos, dekoratív vagány. Ha emeljük a tétet akkor legyen autója, lakása, adott esetben tartsa el a pasit, aki a szexen kívül nem tud mással szolgálni. Itt azért azzal legyünk tisztába, hogy a szex sem a nőnek szól, hanem az önös önző igényeinek a kielégítéséről szól. Még magasabb szinten a nő minden téren nyalja ki a hapsi s*ggét, sőt a pénzén hordja-vigye mindenfelé. A nő etesse-itassa, ruházza, pénzelje.

Lehet így is nézni ha már általánosítunk!

2023. máj. 4. 23:51
 19/19 anonim ***** válasza:

#16 2023. ápr. 30. 10:39

Ez is egy kitalált történet. Lehet, hogy egy unatkozó ovis írta

márc. 12. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!