Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek szerint kik számítanak úgymond "jó nőknek"?
Az itteni incel válaszok alapján
16-25 éves
Lehetőleg szüz
Nagyon szép baba arca van, sportos test, vasalt haj, divatos picsanadrág vagy szoknya vagy insta celeb öltözködés
2-es
A tetkó az nem, "tisztáltalan"
4,-es
Az incel az olyan férfi/fiú akik csak külső alapján választana párt, viszont saját magára nagyon igénytelen, így képtelenek sikert elérni, a nők nagyrésze undorító számukra.
1: kb. ez jutott eszembe nekem is... aztán esetleg jön a visszakozás, hogy "jaj, nekem nem a k...k kellenek, jó egy ilyen "természetes", "átlagos" szépség is", meg "szomszédlány típus" és akkor linkel egy ilyen csajt, aki annyiban különbözik a "k...któl", hogy egyszerűbben és kevésbé lotyósan öltözik meg természetesre van kipingálva a feje, de amúgy csont ugyanaz a tökéletes médiaideál ízlés, pl.:
(ezt a képet pl. legalább 20 kérdés alatt láttam itt gyk-n az elmúlt 10 évben - igen, elég régóta űzöm itt az ipart - mint "jaj, nekem nem a top maca kell" példa)
az itteni incel válaszok alapján lényegében bárki, akin van luk és hajlandó széttárni a lábát
és pluszpont, ha 50 felett van (savanyú a szőlő, mert egész fiatalkoruk során feléjük sem néztek a velük egyidős bomba csajszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!