Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek szerint kik számíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek szerint kik számítanak úgymond "jó nőknek"?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert azt ugye tudjuk, hogy szerintük kik a csúcs férfiak, no de vajon kik a csúcs nők?

2023. ápr. 21. 13:59
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
78%

Az itteni incel válaszok alapján

16-25 éves

Lehetőleg szüz

Nagyon szép baba arca van, sportos test, vasalt haj, divatos picsanadrág vagy szoknya vagy insta celeb öltözködés

2023. ápr. 21. 14:17
 2/46 anonim ***** válasza:
75%
Műszempilla, haj, smink tetkó mellé rengeteg filter és retus.
2023. ápr. 21. 14:19
 3/46 anonim ***** válasza:
66%

2-es

A tetkó az nem, "tisztáltalan"

2023. ápr. 21. 14:20
 4/46 anonim ***** válasza:
28%
Mi vagy ki az az incel?
2023. ápr. 21. 14:20
 5/46 anonim ***** válasza:
75%

4,-es

Az incel az olyan férfi/fiú akik csak külső alapján választana párt, viszont saját magára nagyon igénytelen, így képtelenek sikert elérni, a nők nagyrésze undorító számukra.

2023. ápr. 21. 14:22
 6/46 anonim ***** válasza:
77%

1: kb. ez jutott eszembe nekem is... aztán esetleg jön a visszakozás, hogy "jaj, nekem nem a k...k kellenek, jó egy ilyen "természetes", "átlagos" szépség is", meg "szomszédlány típus" és akkor linkel egy ilyen csajt, aki annyiban különbözik a "k...któl", hogy egyszerűbben és kevésbé lotyósan öltözik meg természetesre van kipingálva a feje, de amúgy csont ugyanaz a tökéletes médiaideál ízlés, pl.:

[link]

(ezt a képet pl. legalább 20 kérdés alatt láttam itt gyk-n az elmúlt 10 évben - igen, elég régóta űzöm itt az ipart - mint "jaj, nekem nem a top maca kell" példa)

[link]

[link]

2023. ápr. 21. 14:29
 7/46 anonim ***** válasza:
75%
5# köszönöm akkor ez igénytelen suttyó aki a nője külsejével szeretné bizonygatni amit a saját külsejével nem tud?
2023. ápr. 21. 14:32
 8/46 anonim ***** válasza:
66%

az itteni incel válaszok alapján lényegében bárki, akin van luk és hajlandó széttárni a lábát

és pluszpont, ha 50 felett van (savanyú a szőlő, mert egész fiatalkoruk során feléjük sem néztek a velük egyidős bomba csajszik)

2023. ápr. 21. 14:35
 9/46 A kérdező kommentje:
6-os: ismerek olyan nőt, aki nagyon hasonlóra filterezi, photoshopolja magát, pillanatra azt hittem, hogy ő az. Hát...a valóságban... nem teljesen néz így ki.
 10/46 A kérdező kommentje:
Mármint olyanra, mint az első link szereplője.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!