Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek szerint kik számítanak úgymond "jó nőknek"?
"Az itteni incel válaszok alapján
16-25 éves
Lehetőleg szüz
Nagyon szép baba arca van, sportos test, vasalt haj, divatos picsanadrág vagy szoknya vagy insta celeb öltözködés"
én tökre nem látom ezeket a válaszokat, ellenben tombol a milf mánia, mindenki a saját húdenagy érettségét próbálja bizonygatni azzal, hogy ő aztán rá se néz a beképzelt és tapasztalatlan fiatal nőkre
és a hosszú mindent takaró zsákszerű ruhákról állítja váltig az összes wannabe-jófiú, hogy szerintük aztán sokkal szexibbek, mint a prolis közönséges rövidnacik vagy miniszoknyák
Nem tudom utolsó ilyet én nem látok, olyat szoktam látni hogy a természetes lányokat szeretem, aztán persze aki linkelve van minden csak nem természetes.
Sokak szerint a nem természetes csak azt jelenti hogy elrontott kacsa száj vagy dinnye szilikon mell, esetleg szétégetett bőr szolival.
Valóságban meg sok szép nőnek volt orr plasztikája is stb.
A természetes semmiből adódó szépség nem igazán létező jelenség
Hát, paraméterek, amikről szoktam itteni f.szverést olvasni:
- babaarc - lövésük sincs a beauty filterekről, de eleve remek képet fest róluk ez a preferencia :D
- tErMéSzEtEs szépség - lövésük sincs, hogy amit ők természetesnek hisznek, az masszív, profi smink
- szűz, vagy majdnem szűz - a 'tisztaság / ártatlanság' szokott lenni az érv (🤮🤮), véletlenül sem az, hogy a bénázásukat senki nem tolerálná, aki tudja, merre van az arra..
- szubmisszív - (ismét csak 🤮🤮), bár ezt ált modoros módon fogalmazzák meg, mint hagyományos értékek vagy hasonló kamu.
- mindenekfelett vékony - gyorsan leszögezve, hogy ez annyira egyszerű, hogy elég hozzá nem zabálni (nyilván NEM ilyen egyszerű elég sok embernek, de ez most mindegy). Szeretik előadni, hogy hát ők sem dagadtak (csak minden más tekintetben néznek ki sz.rul), szóval a kövér lányok az ő szintjük alatt vannak (spoiler: a kövér lányoknak sem kellenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!