Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak idősödve tényleg rosszabbak esélyeik mint nőknek az ismerkedésben?
A korral nem az esélyek romlanak hanem az alkalmak, pl hol ismerkedsz, jobb híjján a boltban az eladóval, más a gyerek ovodájában(reggel erről ment a téma), meg ilyen tré szitu az összes. Utcán?
Vagy járj vmi keresztény vagy buddha csoportba ilyen tanácsok.
Még a fogatlan bányarém takarítoknak is van párja férje is.
Kinézettől se függ. Kortól se.
Alkalomtól csak.
A kérdésre válaszolva igen, rosszabb. Vegyünk egy negyvenes férfit és egy nőt, akik nagyjából hasonló szinten vannak külsőre. A nőre ugyanúgy fognak írni fiatal férfiak, korabeli férfiak, főleg a kinézete dönt továbbra is. A férfit a legtöbb fiatal csaj el fogja küldeni, de a korabeli nők se csak a kinézetét nézik, hanem azt is, hogy anyagilag hol áll, alattuk, mellettük, fölöttük-e.
Akárhány éveseket nézünk, két egyforma korú és kb. külsőre hasonló kinézetű férfi és nő közül mindig a nőnek van több lehetősége.
1. Ahány negyvenes férfi huszonéves pipiket kúrogat, mindegyik olyanra jut 20 másik, akire rá se néznek a huszonéves nők. Szóval persze, pár negyvenes férfinek, aki jóképű és/vagy gazdag, nekik működik ez, de nem a legtöbbnek.
5. A férfiak lehet kicsit később, de max akkor ilyen 28-32 vagy 28-35 között. De akkor sem 40-50 évesen. Meg 30 évesen is csak az, amelyik jól tartotta magát, nem amelyiknek sikerült elhízni vagy megkopaszodni 30 éves korára.
"mert a nők külsőleg 18-26 évesen vannak toppon, míg a férfiak inkább 28 felett."
Na ne viccelj. 28 évesen úgy nézek ki mintha legalább 45 lennék, hála a kopaszodásnak és az őszülésnek.
"nem amelyiknek sikerült elhízni vagy megkopaszodni 30 éves korára."
Igen, ebből konkrétan az elhízás az ami az emberen múlik. A másik dologgal mit kezdjen egy ÁTLAG ember?
A kérdésre válaszolva, szerintem sem nemtől függ, hanem a kinézettől és az anyagi helyzettől, szociális státusztól.
Egy jól kinéző, fiatalos 40-es nő könnyen talál bárkit magának akár 20-on éves pasit is, ahogy egy jól kinéző 40-es fazon, menő válallkozással, vezetőként is simán talál magának 18 éves csajokat egy-egy dugásra.
Viszont a jól kinéző 40-es férfi, ha nincs megfelelő anyagi/szociális szinten nem nagyon fog tudni labdába rúgni, mert nem veszik komolyan. Az ilyennél fogják azt mondani, hogy hát mit akar ez a vén trotty a kislányoktól.
Érdekes a cégvezérnek nem mondják ezt, csak akkor ha nem néz ki elég jól.
7. "Igen, ebből konkrétan az elhízás az ami az emberen múlik. A másik dologgal mit kezdjen egy ÁTLAG ember?"
Az emberek szemében tök mindegy, hogy valami genetikai dolog és nem tehetsz róla, vagy pedig tehetsz róla. A külső vonzóságodat és a megítélésedet ettől függetlenül befolyásolja. Egy nő sem mondja azt, hogy "ja hát ő genetikailag kopaszodik, akkor így már vonzónak találom".
Ez így van.
Én pont az vagyok akiről a 9-es ír.
56 éves férfiként leadtam 25 kilót, a pocakom is minimális lett. Ezt sport segítségével tettem, tehát jó lett a testtartásom. Sportosan öltözködöm, igényes ruháim vannak.
Ez az amit egy férfi megtud tenni.
Higgyétek el nem könnyű ez 56 évesen. Minden este futok 7-8 Km- t. Nem egyszerű, de nálam hatalmad az akaraterő.
Viszont. És most jön a nagy baj. A nagyon nagy baj.
Ezen kívül sajnos semmit nem tudok tenni.
A fejforma olyan amilyen, a hajunk sajnos ebben a korban már nagyon gyatra.
Nem szeretik a nők "magas homlokú férfiakat".
A testalkaton kívül, olyan vagy amilyennek az Isten megteremtett.
Ha az akaraterőn múlna bármi is, higgyétek el, azon nem múlna, mert az akaraterőm 200%-os, mert annyira szeretnék egy normális kis nőt.
Sőt. Még a pénzen sem múlna. Ha valahol végeznének pár milió ft-ért un "nagy generált", még az is tökéletesen jó lenne nekem.
Sajnos túl sok lehetőség, ami jó is, olyan nem nagyon van.
Most haj ügyben hallottam egy 4-500 ezer ft-os beavatkozást, ami állítólag nagyon jó.
Utána fogok nézni.
Sajnos ez van, ilyen lett az éiet.
Ma iszonyatosan jól kell kinézni ahhoz, hogy megkapjál egy nőt. A nő az luxuscikk lett. Harcolni,szenvedni, kűzdeni kell értük.
Pedig annyira jó az, amikor egy férfi teljesen elkötelezettjévé válik egy nőnek, és minden percét vele töltheti.
Költhet rá, tenyerén hordozhatja, szeretheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!