Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak idősödve tényleg rosszabbak esélyeik mint nőknek az ismerkedésben?
"A nő az luxuscikk lett."
Mindig kijön, hogy nem a külsőtök a baj, hanem a belsőtök. Azon a legnehezebb dolgozni.
11.
Sajnos ez így van.
Az önbizalomhiányon, a nőkkel szembeni kissebbség érzésen, sajnos nagyon nehéz dolgozni.
Ahhoz, hogy ez változzon, ahhoz kéne egy kapcsolat.
Kéne az a tudat, hogy én is kellek még valakinek. Hogy én is még fontos vagyok.
Mert így egyedül az ember csak egy nagy értelmetlen szarkupac.
Nade. Amíg önbizalom hiány van, és kissebbség érzés, addig viszont nem lesz nő.
Tehát ez, a 22-es csapdája sajnos. Vagy olyan mint a tyúk, meg a tojás.
Egyszerűen nemtudom merre kéne indúlnom. Mi lenne a pozitív irány.
10#
12: Nem csak attól lehet önbizalmad, hogy utánad loholnak a nők. Nekem például attól lett önbizalmam, hogy elkezdtem odafigyelni a külsőmre, sportoltam, fodrász, bőrápolás és nyitottam a világ felé, új barátok, férfi és nő ismerősök. Aktívabb szociális élet miatt sokkal boldogabb voltam, akár útközben is spontán mosolyogtam és megfigyeltem, hogy az ellenkező nemtől hirtelen több a pozitív visszajelzés.
Nem szabad úgy gondolkodni, hogyha ez és ez meglesz hirtelen minden problémád megoldódik, ahogyan arra se, hogy másnak milyen jó, milyen igazságtalan az élet! Mert bár az élet igazságtalan, de ha nem minden nőt akarsz meghódítani, hanem csak egyet (akivel kölcsönös a vonzalom), máris sokkal könnyebb a helyzeted. Mindez viszont négy fal között a büdös életbe nem fog sikerülni!
"Ahhoz, hogy ez változzon, ahhoz kéne egy kapcsolat."
"A girl's not a tonic or a pill."
A nő nem a kis antidepresszánsod. Azt magadnak kell elintézned, és UTÁNA menni társat keresni.
13.
Nagyon jókat írtál, örülök, hogy neked sikerült.
Bőrápolás, kozmetikus, szépség ápolás az ugye nálam nincs, mert én sajnos férfi vagyok.
A nőknek más, ott vannak taktikák, praktikák, van mit előhúzni a zsebből. Van titkos fegyver.
A férfiaknál túl sok praktika nincs.
Fogyni lehet, az sikerült is, de úgy néz ki, hogy ez sajnos nem elegendő.
Bíztam benne, hogy megfelelő testalkat az már félsiker, de sajnos csalódnom kellett.
Tudtam, hogy túlsúllyal lehetetlen nőt találni, ezért mindent megtettem a fogyás érdekében.
Na persze van akinek túlsúllyal is sikerűl, de azoknak marha nagy szerencséjük van.
Csak a szerencsére nem szabad hagyatkozni.
Igen, abban is igazad van, hogy alapból az életet nagyon igazságtalannak tartom.
Persze annak, hogy rengeteg boldog férfi van, mert van nő mellette, annak nagyon örülök, hisz ennél csodálatosabb dolog nincs a világon, csak közben bánt, hogy nekem ez luxus kategória, és nekem ez nem adatik meg.
Egy kapcsolat, az egy csodálatos dolog, egy határtalan boldogság, ez alapból kéne, hogy mindenkinek járjon, aki jó életet él.
Sajnos ez nem így van.
Egy kapcsokatot ki kell érdemelni, egy nőért rengeteget kell tenni, óriási csoda az, ha valakinek kapcsolata lehet.
Óriási megtiszteltetés. Ez sajnos nem jön csak úgy mindenkinek.
Eleve, én mint férfi alá vagyok rendelve a nőknek, mert ugye azt tudjuk, hogy ismerkedés téren, mindíg a nő dönt.
Őket hatalmazta föl erre az élet.
Mi férfiak csak úgy elvagyunk, aztán vagy lesz szerencse, vagy nem. Vagy kiválaszt valaki vagy nem.
Természetesen minden nőt nem szeretnék meghódítani, ez nem a célom.
Csak egyet, akivel kölcsönös a szeretet.
Szerintem egy férfivel nem történhet jobb dolog a világon, minthogy kapcsolatba kerül egy nővel. Az valami eszméletlenül csodálatos dolog.
Csodálatos, és elérhetetlennek tűnik.
Én ha meglátok egy férfit egy szép nővel, megszűnik körülöttem a világ.
Nem értem, hogy neki hogyan sikerült? Hogy lehet ilyen marha szerencsés ? Az űrből jött talán ??
12#
15: Férfi vagyok, mégis volt lehetőségem bőrrömmel foglalkozni, így neked sincs másképp. Nincs semmi titkos fegyver, csak tájékozódni kell.
A látványos túlsúly legtöbb nőnél hátrány, viszont fogyástól nem leszel férfias, ahhoz edzeni is kell. Ha fiatal korodban nem sportoltál, nem alakult ki megfelelő testizomzat, akkor hosszú évek mire összeszeded magad.
Egy kapcsolat egyáltalán nem csodálatos dolog, rengeteg a toxikus, rossz kapcsolat, ahol a felek mérgezik egymást. Ha párkapcsolatod lesz onnantól kezdődik az igazán kemény munka, ahol nap mint nap tenned kell a másikért és akár engedni is olyan dolgokban, ami neked kellemetlen! 1 hónapig jól meglenni valakivel nem kívás, na de évekig? Keveseknek sikerül, lásd válási statisztikák! Másik dolog, hogy párkapcsolattól nem feltétlenül függ, hogy valaki boldog vagy sem, ne ettől várd az egyedüli boldogságod, mert nem így működik. Ez egy PLUSZ lehetőség, amitől megfelelő pár esetén MÉG boldogabb lehet az életed, de nem ettől lesz boldog! Ezeket az "óriási megteszteltetés" és hasonló hülyeségeket felejtsd el!
Rendben.
Akkor te is férfi vagy.
Szerencsére a bőrömmel nekem nincs bajom. Nincsennek pattanásaim, szemölcseim, a bőrőm az talán még rendben is lenne.
Nekem szerintem az egész fejemet kellene levágni, hogy nagyon szép legyek, és egy olyan fejet oda tenni, ami többnyire nagyon tetszik a nőknek.
Valamikor fiatal koromban sportoltam, ezzel sincs gond.
Nem akarok bady-bilder lenni, nem minden nőnek tetszenek az un kigyúrt izompacsirták.
Nem erre megy ki a dolog. Meg egyébként is.
Van aki soha életében nem sportolt. Puhány, hajlott testtartású, rosz mozgású, és mégis 10 pontos nője van.
Na ezek az érdekes dolgok, amit soha nem fogunk megérteni.
15#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!