Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak nőknél elért sikerei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nőknél elért sikereik nem a testi adottságokon múlik? :)

Figyelt kérdés

Ki lett emelve ez a kérdés és erről jutott eszembe:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. ápr. 29. 13:35
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Olvastad a linkelt kérdést például? Vagy azokat a kérdéseket, amik nőkhöz szólnak, hogy minimum mekkora péniszen jó lovagolni? 15cm a legkisebb, amit írtak. Tanulj a nők szexualitásáról. Meg fogsz lepődni :)

2023. ápr. 29. 18:14
 22/31 A kérdező kommentje:

Ilyen komment után te vagy a szánalmas. Ki beszélt ilyenekről?

2023. ápr. 29. 18:17
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem érdekelnek a linkelt kérdések, tele az oldal ostobákkal, trollokkal, magukat nőnek kiadó férfiakkal.

22

te beszéltél arról, hogy aki nem álmaink elvi ideálja, azzal összejönni csak megalkuvás lehet. természetesen egyedül csak a külső a mérce neked. (és igen számít, de nem minden)

2023. ápr. 29. 18:24
 24/31 A kérdező kommentje:

Nekem messze nem a külső a fontosabb, de a kérdés továbbra se rólam szól.

2023. ápr. 29. 18:47
 25/31 anonim ***** válasza:

Kompromisszum? Nem hiszem. Az, hogy hogyan nézel ki pontosan max az első benyomás és a párkapcsolat legelején számít. És amúgy totál szubjektív. Ha nem vagy bányarém és adsz magadra, igényes vagy akkor hosszú távon nekem nem számít ha valaki nem top modell.

A legtöbb exemmel és a jelenlegi párommal is úgy jöttem össze, hogy eleinte külsőre nem volt a zsánerem. Aztán megismertem őket és onnantól külsőre is teljesen máshogy láttam őket.

A jelenlegi párom pl kB ugyan olyan magas, mint én és eleinte külsőre nem annyira jött be de amióta megismertem soha nem akarnék mást. Egyszerűen olyan szinten össze passzolunk, hogy az már-már hátborzongató. Ha ő valamilyen oknál fogva már nem lenne velem akkor sem kellene más. Ennyi. Őt szeretem és nem tudom mással elképzelni sem.

Egy nő nem olyan, mint egy felszínes hapi. Nem fogok csak azért félre lépni mert esetleg egy helyes hapinak megakadt rajtam a szeme. Egyrészt mert nem ilyen vagyok, meg sem fordul a ilyesmi a fejemben másrészt mert imádom a páromat és attól még h nem top modell nekem ő a legideálisabb és legszexibb a világon.

2023. máj. 1. 12:46
 26/31 anonim ***** válasza:
69%

Igen, a férfiak sikerei nem csupán a testi adottságaikon múlnak, és ez igaz a nőkre is. A sikerekhez szükséges az intelligencia, a kitartás, a kreativitás, a vezetői képességek és az emberi kapcsolatok kezelése, amelyek mind-mind függetlenek a nemtől és a testi adottságoktól.

Az élet különböző területein – az üzleti életben, a tudományban, a művészetekben vagy akár az élsportban – a sikeres emberek általában olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek nem kapcsolódnak közvetlenül a testi adottságaikhoz. Az intelligencia, az érdeklődési kör, a kreativitás, a kitartás, a motiváció és a kommunikációs készségek mind-mind fontosak a siker eléréséhez.

Természetesen, bizonyos tevékenységekben a testi adottságok fontosabbak lehetnek, például az élsportban vagy a színészetben, de még ebben az esetben is a siker valószínűleg nem csak a testi adottságoktól függ, hanem azon is, hogy az illető szorgalmasan dolgozik-e a céljaiért, mennyire elkötelezett a tevékenysége iránt, és milyen jól kezeli az emberi kapcsolatokat.

2023. máj. 1. 13:13
 27/31 A kérdező kommentje:

Jó volt olvasni pozitív példát, de sajnos az ilyen nagyon ritka. Én amúgy igényes vagyok szerintem és adok magamra, ha az nekem szólt.

Ha ez így működne, akkor sok mindent el tudtam volna/tudnék érni (bár többször megkaptam már, hogy nem használom ki a képességeimet), mert az általad felsorolt tulajdonságok kb megvannak.

2023. máj. 1. 13:44
 28/31 anonim ***** válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nemcsak a testi adottságai miatt érnek el sikereket.
2023. máj. 2. 13:48
 29/31 anonim ***** válasza:

26. Baromira nem így működik! Több diplomás ember vagyok, saját, jól működő vállalkozással. Évente tartok 4-5 előadást cégeknek. Van több autóm, motorom, hobbim, 25 éve rendszeresen sportolok. 180 felett vagyok, szálkásan izmos, a kommunikációmra nincs panasz. Közel 200nm2-en élek, ami egy modern passzív ház, minden földi jóval ellátva. Projektek, tervek, problémák, megoldások. Agilitás, határozottság.

Csak éppen a nők néznek levegőnek. Tehát ezt értsd úgy hogy egy szó nem sok, annyit sem kapok. Sem online, sem az életben.

Tehát megdőlt az elved. Hmmm, nem dohányzom, nem iszok, nem drogozok. Szóval az van, hogy az is megdőlt hogy a nők a pénzre hajtanak, ugyanis mellettem ha egy nő nem dolgozna, akkor is tejben-vajban fürödne. Persze elméletben, mert gyakorlatban az ingyenélők szűrét rövid úton kitenném.

2023. máj. 2. 19:11
 30/31 anonim ***** válasza:

Én viszonylag jóképű vagyok, nagyon magas és most már egyre izmosabb is, hogy járok súlyzózni. Főleg ezen múlik. Személyiségileg nincs meg minden nővel a közös hang, de bőven meg szoktam találni a magam közönségét és azokat a nőket, akikkel egy hullámhosszon vagyunk. Akárhova megyek, mindig van olyan (legalább helyes) nő, akinek tetszem, vagy ha felmegyek a netre ismerkedni, ott is mindig tömérdek visszajelzést kapok.

Viszonylag fiatal vagyok még, huszonéves (de harminchoz közel), anyagilag nem tudok sok mindent felmutatni és a nők ennek ellenére tartanak vonzónak. Viszonylag gyakran szerelembe esnek belém vagy akarnak tőlem kapcsolatot. Szociális értelemben nem vagyok egy nagyágyú, társaság közepe menő, vezető típus, de azért persze néma kuka sem, szóval szerintem átlagos. Ezek miatt is a kinézetre vezetem vissza a dolgot főleg.

2023. máj. 3. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!