Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nőknél elért sikereik nem a testi adottságokon múlik? :)
Ki lett emelve ez a kérdés és erről jutott eszembe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Akkor ne olvasd el, ha ennyire fáj olvasni.
Ott meg buksz mindent, ha túl kicsi (15cm alatti). Sokkal jobb :D
Igen. Ha alacsony vagy (175-180cm alatti), akkor buktad a külsőt. Meg lehet nézni ezen az oldalon is, hogy milyen undorító stílusban beszélnek az alacsony férfiakról. A kis 15-16cm alatti) farokkal pedig buktad a szex részét. Tehát maradt a belső, amivel kitörölheted.
Most összegezd a pénisz méreteket is :)
Szerintem az összkép a döntő! Hiába van 60cm-es farkad, ha olyan a fejed meg a tested mint egy gnómnak. Hiába vagy magas, ha egyszerűen balf*sz a kisugárzásod. Hiába vagy kigyúrt, ha mint ember egy nulla vagy. Hiába öltözöl jól, ha sekélyes vagy.
Aztán itt jön a titok nyitja: ahány nő, annyi elképzelés az álompasijáról. Persze, vannak férfiak akik tényleg jól néznek ki, a nők többségének tetszenek. Na akkor mi van? Mennyi olyan nő vagy férfi van a világon, akinek a topmodell kategóriás álom partnere van? A kinézet csak egy dolog. Én pl. férfi létemre olyan nők után vonzódtam, akik hétköznapiak, és van bennük egy pici hiba, ami a szexepiljük. Nekem az ilyen insta modellek túl sterilek, olyan mintha egy műanyagból öntött futószalag termékek lennének. Ja, mutatósak, de nem nekem valók, engem mint ember nem vonzanak.
A nőknél miért lenne ez máshogy? Vannak nők akiknek a nagydarab hapsik jönnek be, vannak akiknek meg a vékonyak. Én inkább az utóbbi vagyok, átlagos-vékony, szikár. A feleségemnek ez a típus tetszett. Nem erőltettem olyanoknál, akiknek meg a 120kg-os hegyomlások. Azt kell megtalálni, akinél jó vagy. ;)
Ez így tök jól hangzik, de egy alacsony, kis farkú férfi hány nőnek is a zsánere? 0? Keress a bolygón egy nőt, akinél pl a 170cm magas, 13 centis farkú férfi az etalon. Csak 1db ilyen nőt találj. A Nap felszínén több eséllyel sézálsz, ezt garantálom. De ha naívan optimista akarok lenni, akkor a nők 0,01%-ának az.
15
Nincs ilyen nő, akinek ez az etalon, ennek ellenére az ilyen pasiknak is van párjuk, mert más értékei vannak.
Nem tudom, feltűnt-e neked, hogy nem csak a tökéletes embereknek van párjuk.
És milyen jó kompromisszumnak lenni, akivel csak beéri a másik :D Az ilyeneket csalják folyamatosan.
15. A farokméret túl van misztifikálva! Az átlag farokméret 13-16cm. Puff neki! Szerinted a nők esze állandóan a szexen jár, meg hogy fél literes üdítősüveg méretű dákón lovagoljanak? Ugyan már! Akkor a nem olyan mutatós nők is ugorjanak vonat elé, mert a férfiak meg a tökéletes testű és arcú nőkről álmodoznak?
Nekem is jó lenne egy Ferrari 812-es mert baromi jól néz ki, csak éppen nem tudom megvenni és fenntartani. Most meg van egy 8 éves Citroenem, imádom, tökéletesen kiszolgál! Na, ilyenek a párkapcsolatok is.
A mai emberek úgy állnak a dolgokhoz hogy nekik Ferrari kell, meg hogy vannak emberek akik Ferrarival járnak, meg hát a Ferrarikat nézegeti boldog-boldogtalan. ÉÉÉÉÉS? Igen, terike sem a legszebb, józsi sem, aztán egy párt alkotnak, lesznek gyerekeik, unokáig, normális családi életet élnek. Nem kell a bombázókat nézegetni, egyébként meg ha egy ilyen nő előállna az igényeivel, mit szólnál hozzá? Egy nőt nem csak dugni kell, főleg nem a jobbakat!
"És milyen jó kompromisszumnak lenni, akivel csak beéri a másik :D "
Szánalmas vagy. És ha jól néz ki, de ostoba, felszínes, érzelmi nyomorék, ott nincs kompromisszum? Vagy neked minden mindegy, csak jól nézzen ki? És te sem vagy tökéletes. Szerinted létezik olyan ember, akinek eleve, alapból minden szempontból te lennél a tökéletes? Gondolkodj már, mielőtt fszságokat írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!