Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan húztam fel magam ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan húztam fel magam ezen?

Figyelt kérdés
Nővel chateltem, ismerkedtünk, stb. Eleve néhány dologban titkolózott, leírta, hogy voltak ilyen-olyan kapcsolatai, kalandja is volt valakivel, mielőtt beszélgetni kezdtünk volna egymással. Majd egyre kevesebbet kommunikált velem, annyira, hogy szinte naponta írt vagy reagált valamit. Eközben láttam, hogy különböző posztokra reagált, vagy hovy láttam, hogy fent volt, de nem reagált semmit. Végül ennek létére - mindenféle átgondolás nélkül - leírtam, hogy befejeztem vele az egészet, és letiltott. Szerintetek?
2023. ápr. 29. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tényleg teljesen feleslegesen rágod magad ezen. Nekem az jött le, hogy nem érdekelted a csajt. Van ilyen. Nem akart veled randira menni, egyre kevesebbet írt neked. Egyértelműen jól tetted, hogy leráztad.

Viszont a szakítást azt nem értem, mert csak írogattatok, nem jártatok, tehát szakításról értelmetlen beszélni. Az se fura, hogy tiltott, csajok szoktak ilyet, miután az ismerkedés véget ér. Végül is teljesen felesleges minden további kommunikáció, tehát érthető is.

De amúgy azért felesleges ezen agyalni, mert az ismerkedés az ilyen. Csomó olyan emberrel írkálsz, akivel végül nem lesz randi. Aztán lesznek, akikkel eljuttok randiig. De akikkel még randi se, azzal tényleg nem kell utána foglalkozni semmilyen szinten

2023. ápr. 29. 14:47
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 Marmint hogy nem erdekelt engem a csaj? A tiltas elott is szinte en irtam ra.
2023. ápr. 29. 14:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Nyilvan volt parszor, hogy o irt ram, nem tudom mennyire lenyeges.
2023. ápr. 29. 14:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te nem érdekelted őt
2023. ápr. 29. 14:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Pedig érdekelt, hogy mit kedvel, milyen zenét hallgat, filmeket stb. 🤷🏻 Mit szeret, mit nem... De talán ez személyesebben jobb lett volna, ott minden is kitárul.
2023. ápr. 29. 15:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Te tudsz magyarul?
2023. ápr. 29. 15:12
 17/20 A kérdező kommentje:

Hogyne? Ezt elnézem nálad... sokan nem értenek.

Még1x: érdekelt, maga az is, hogy hogy van, jól van-e, vagy hogy mit csinált. 💁🏻 Ezért is szerettem volna randizni vele, mert rá voltam kíváncsi leginkább, nem (feltétlenül) az exeire, magyarán közelebbről is meg szerettem volna ismerni.

2023. ápr. 29. 15:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
He?
2023. ápr. 29. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt próbáltál írni a korábbi válaszolók, hogy ez a nő nem érdeklődött irántad. Azt értjük, látjuk, hogy téged nagyon is érdekelt, de ez nem volt viszonozva. Őt te nem érdekelted közel se annyira, mint ő téged.
2023. ápr. 29. 16:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Renden, erre gondolt, csak a szó szoros értelmében jött le nekem a dolog.

Valószínű valóban, hovy annyira nem is érdekeltem őt, bár így szerintem mindegy igazából. Valahol bánom is, hogy így döntöttem. Állhattam volna a továbbiakban is pozitívan, de most így mindegy igagából. Ez elúszott. 🤷🏻

2023. ápr. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!