Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan húztam fel magam ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan húztam fel magam ezen?

Figyelt kérdés
Nővel chateltem, ismerkedtünk, stb. Eleve néhány dologban titkolózott, leírta, hogy voltak ilyen-olyan kapcsolatai, kalandja is volt valakivel, mielőtt beszélgetni kezdtünk volna egymással. Majd egyre kevesebbet kommunikált velem, annyira, hogy szinte naponta írt vagy reagált valamit. Eközben láttam, hogy különböző posztokra reagált, vagy hovy láttam, hogy fent volt, de nem reagált semmit. Végül ennek létére - mindenféle átgondolás nélkül - leírtam, hogy befejeztem vele az egészet, és letiltott. Szerintetek?
2023. ápr. 29. 13:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Jogosan tiltott.
2023. ápr. 29. 13:29
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem jogos, hogy felhúztad magad. Hisz azt írod, hogy még így is minden egyes nap írt. El kéne engedned a kontrollmániát, mert igy nehezen lesz csajod.
2023. ápr. 29. 13:29
 3/20 anonim ***** válasza:
88%

Amíg csak írogattok az még nem kapcsolat.

Ezért kell találkozni, lehet már hamarabb letiltott volna..😀

2023. ápr. 29. 13:37
 4/20 A kérdező kommentje:

#1 valahogy már én is azt gobdolom :(

#3 többször is találkozni szerettem volna, de mindig dolga volt, állítása szerint.

#2 no, ez most teljesen új fogalom volt nekem

2023. ápr. 29. 13:42
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Nincs az, hogy jogos, vagy sem, úgy érezted, hogy szivat na hát akkor jól cselekedtél.
2023. ápr. 29. 13:45
 6/20 anonim ***** válasza:
88%
Már az előtt birtokolni akarod, hogy együtt lennétek. Ha komoly a szándék, hívd el, ne csak chatelj.
2023. ápr. 29. 13:55
 7/20 A kérdező kommentje:
#6 említettem, hogy próbáltam
2023. ápr. 29. 14:06
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

Te szakítottál vele,ő meg komolyan vette.

Az,hogy mi mennyire volt jogos,megint más kérdés.Láthatóan ő lazábban vette az egészet,ami téged felbosszantott.Talán túl agresszíven reagáltál,amit senki sem vesz jó néven általában.

2023. ápr. 29. 14:14
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem reagált agresszívan, azért ne essünk már túlzásokba. Ha a kérdező nő lenne mindenki azt írná, hogy jogosan tiltotta le, hiszen mással is csetelt és nem hívta randira.

Holott a kérdező invitálta rá és nem is írt neki úgy mint azelőtt. Nem jogos az elvárás egyik nemtől sem, hogy mással ne írjon ja, de hogyha az egyik fél csak ő rá koncentrál míg a másik le se tojja, akkor nyugodtan véget vethet az "ismerkedésnek" mert ő úgy érzi.

2023. ápr. 29. 14:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
De most mi a bajod? te befejezted vele. Ő letiltott.
2023. ápr. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!