Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit a munkában, aki bevallotta az elején, hogy házas. Mondtam neki, hogy nem baj mert en úgysem keresek se kapcsolatot, se szexet, engem így a nem zavar, mert nem akarok semmit. Csak néha szoktunk beszélni, mert közös a munkahely es a feladatok.

Kiderult, hogy a felesége nőkkel szexel de őt nem zavarja ez, mert nem férfiakkal csalja őt

Amúgy tavhazassagban éltek végig, mert a pasit folyton más országokba szólítja a munkája. Azt mondta, hogy 12 év házasságból 2 őt ha együtt töltöttek, de mar elszoktak arról hogy együtt lakjanak, mert egy idő után csak vitáznak apróságokon.

Ez a masodik felesége. Az első megcsalta amíg ő kulfoldon dolgozott

Arra is gondolok, hogy nem letezik hogy azert nezi el a feleségének hogy mas nőkkel kavar mert esetleg ő is bi hajlamú, plusz h tavhazassag ez.

De megmondta, hogy sose válna el

2023. ápr. 28. 06:23
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi(re hiányos) infó alapján nem szokásom véleményt alkotni másokról.
2023. ápr. 28. 06:42
 2/6 Hans Pötterman ***** válasza:
57%
Semmi extra véleményem nincs. Elég szélsőséges körülmények vannak abban a házasságban,csoda hogy együtt vannak még. Én nem ítélkezem a feleség felett sem, ennyi különlétbe mindenki belecsavarodna.
2023. ápr. 28. 06:42
 3/6 NTBS ***** válasza:
Nincs egyszerű helyzetben, de kulturáltan kezeli.
2023. ápr. 28. 07:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nekik így megfelel, akkor nyugodtan.
2023. ápr. 28. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"bevallotta az elején, hogy házas"

Miért kellett bevallania? Minek az elején? Mit akart tőled?

Most már csak örül, hogy van aki meghallgatja.

2023. ápr. 30. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyet nem értek, ő miért lenne bi?
2023. ápr. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!