Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kezelitek a tinder és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek a tinder és hasonló appokat?

Figyelt kérdés

Kettő hete regisztráltam.. azóta már annyi mindent láttam, hogy elment az életkedvem is…

En probalom komolyan venni az ismerkedest..csak olyat huzok jobbra aki szimpatikus es azt irja komoly kapcsolatot keres, gyereket akar, csaladot.. tőlem 5-8 evvel idosebb korosztályt lottem be. Eddig 3 emberre szantam tobb idot.. egyszerre csak egy emberrel beszelek es en tenyleg odateszem magam. Irok naponta, kerdezek stb megis azt latom ők meg le se… marmint olyan 2 napig erdeklodokek azutan meg off az egesz. Hirtelen eltunnek kozben latom, hogy amug az appon aktivak, mert hol 1kmre van hol 150kmre.. kozben persze engem hiteget majd egyre jobban elkopik… lehoz az eletrol ez a cucc… es a 3-bol 2-nek tuti volt baratnoje isyx

Hol lehet ismerkedni normlis emberekkel? :( ti is ezt tapasztaltatok akik komolyan keresnek ?

2023. ápr. 27. 19:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%

Nekem 3 match-em volt 1 év alatt egyikből sem lett semmi, úgyhogy már csak akkor lapozgatom ha épp várok valakire vagy valamire....

Az, hogy valaki 1 km-re van vagy 150-re azt nem kifejezetten a tinder mutatja, a helymeghatározás van bekapcsolva, és ezt sokan nem kapcsolják ki.

Amúgy nem biztos, hogy mindenki szeretne megházasodni és gyereket sem, vagy max akkor tudja ezt eldönteni ha együtt vagytok már egy ideje...lehet h ez kicsit ijesztő...

2023. ápr. 27. 19:07
 2/18 anonim ***** válasza:
Sehogy xd
2023. ápr. 27. 19:12
 3/18 A kérdező kommentje:
1, De én nem is kérdezem őket erről, marmint a csaladról😅 azt alapból beállítjak ők… És ezt mondom, hogy alapból csak ilyeneket húzok jobbra mert azt is be lehetne állítani, hogy alkalmi, de az elve nekem megy balra
2023. ápr. 27. 19:15
 4/18 A kérdező kommentje:
1, de alkalmazás hasznalata kozben jelzi a km-t. amikor nem lép be pl ketto napig akkor konstans 3km azután hirtelen belep valahonnan es mar megvaltozik..
2023. ápr. 27. 19:17
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Én is ezt tapasztaltam, hogy nem nagyon lehet ott komolyan ismerkedni, mert passzívak az emberek. Ebből kifolyólag eléggé kiábrándító és unalmas tud lenni.
2023. ápr. 27. 19:18
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Én ma töröltem le magam, mert nagyon meguntam ami ott megy. F
2023. ápr. 27. 19:22
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen kiégett emberek gyülekezete a Tinder. Aki pedig még nem kiégettként, lelkesen megy fel, az is hamar azzá válik. Én is ezt érzem magamon, pár éve még tök jókat lehetett beszélgetni, találkozgatni, nem egy kapcsolat is alakult ezekből. Valahogy volt az emberekben hit és kíváncsiság a másik felé.

Már én is ott tartok, hogy pl unom megkérdezni hol készült a csaj nyaralós képe, meg igazából le is szarom.

2023. ápr. 27. 19:25
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

én úgy látom, hogy nagyon sokan a társkeresőkön az emberek várják a csodát...sokan azt szeretnék, hogy őket találják meg , ne pedig nekik kelljen másokat megtalálni.

Egyébként a szűrés az hatalmas. Nagyon kevesen mennek át az igényeken.

bizonyos külső adottságok alatt nem is érdemes regisztrálni. Ez leginkább férfiakra vonatkozik.

Azok akiknek meg érdemes azok bőven válogathatnak a nők között, kevés a jóképű férfi és ugyanakkor több az úgymond szép nő, ezért annak a kevés faszinak több a lehetősége, ezért el is tűnhetnek....

Nem szabad túl sok időt fektetni a társkereőskbe, és arra várni, hogy majd ott találja meg az ember a párját...ott vagy megtalálod 1 év alatt, vagy a többség jobb ha hagyja a francba.

Túl sok évet elvehet.

2023. ápr. 27. 19:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Pont ebben a topikban fejtegettem a tindert.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2023. ápr. 27. 19:35
 10/18 anonim ***** válasza:
92%

Hogyan kezelem? Egy szavas válasz: fenntartással. Kifejtős válasz: én mindenkinek megadtam a kellő tiszteletet férfiként, eltökélt voltam és lelkes. Én mit kaptam vissza cserébe?

- az esetek többségében ghostingolást, hogy lépnek szó nélkül. Általában a tinderes csevegés első 10 mondatánál már ignoráltak (gyakorlatilag mindegy mivel indítottam, valószínűleg akadt egy számukra jobb) Vagy azt mondja első tali után majd talizunk, aztán már soha többet nem válaszol messengeren.

- vagy éppenséggel egy másik 1 kérdést nem tudott nekem szegezni az első talin, mert ő az exéről mesélt (defektusos állapot)

- vagy ha már azt gondolnám milyen jól elbeszélgetek egy másikkal 1-2 hete, kitalálja, hogy sok rossz élmény érte érte őt és most inkább nem akar semmit

Vázoltam férfi oldalról a Tindert. Természetesen erősen szelektálva szoktam potenciális női jelölteket keresni. 100 profilból 95 nekem too much vagy nagyon sablon, koppincs. Számomra az egyszerűbb képek az ideálisak amik sejtelmesebbek (nem az arcomba szegeződik két mell és társai). Nem érdekel hogy milyen pálmák vannak a háttérben vagy melyik Michelin csillagos étteremben tömi a majmot a Drága. Számomra a kevesebb több. Eléggé érezhető, hogy nem az én igényeimre van optimalizálva a felhozatal. A szolidabb, szerény, szép arcú lányokra bukok de ott minden van csak nem szolid :D

Hogy egy bónuszt megemlítsek, van aki úgy akart kapcsolatot velem hogy az exével egy ágyban alszik. Persze csak úgy, semmi komoly szándékkal.

Normálisabbnak tartom magam de esküszöm én kiégtem ezen az appon. Egy normális értékrend, egy normális megjelenéssel nem hoz sikert a Tinderen, ezt érdemes látni mielőtt valaki belekezd a dologba. Summa summarum jobb híján én ezt az appot használtam. Hogy kinek ajánlanám? Mivel nagyon sok a negatív impulzus, teljesen mindegy hogy milyen a felhasználó, én senkinek :)

2023. ápr. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!