Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a randi konkretan? 29/F...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a randi konkretan? 29/F Ne itelkezz legyszi

Figyelt kérdés

Sosem volt csajom, sosem lesz, sosem dugtam, nem is fogok.

(Van egy par mentalis betegsegem, most nevess egyet, gondolj hulyenek, irj valami szarkasztikus kommentet aztan valaszold meg a valodi kerdesemet ha akarod. Koszi.)

De erdekel a tema.

Mi az a randi ugy konkretan?

Csak dumaltok valahol valamirol aztan ennyi?

2023. ápr. 27. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Gyakorlatilag igen. Igazából egy kötetlen találkozó, ahol felméritek egymást és megpróbáljátok eldönteni, hogy akartok-e egymástól kapcsolatot vagy sem. Szóval nem olyan, mint mikor egy haveroddal elmész valami programra kettesben, hanem egyfajta kísérlet, megfigyelés, hogy mennyire tudnátok az adott találkozót akár állandósítani, akár kibővíteni egyéb tevékenységekre, intimebb mélységbe vinni.
2023. ápr. 27. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Pont a hétvégén fogok randizni egy lánnyal.

Első/második randi általában a beszélgetésről szól. Megismerjük egymást, a konkrét dolgokat, illetve az elvontabb, gondolkodásbeli dolgokat.

Ha jól megy a randi, akkor csókolózásba fordul.

22F

2023. ápr. 27. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
A randi az ismerkedésről szól és az a célja, hogy felmérjétek, hogy lehetséges-e a másikkal párkapcsolat.
2023. ápr. 27. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Hát szerintem semmi igazából. Egy találkozó, amit vagy randinak hívtok vagy nem.

Én ezek alapján még soha nem randiztam, amikor ismerkedtem valami csajjal mindig az volt, hogy "találkozzunk, de nem randi".

Szóval talán azt lehet így nevezni, ha odamész konkrétan egy csajhoz, és mondod neki, hogy meg szeretnéd ismerni, ezért elhívod egy randira. Vagy valami hasonló.

Úgy lehetne a legjobban definiálni, hogy konkrétan párkeresési céllal történő, előre lebeszélt találkozás, amely az ismerkedési folyamat egyik első állomása.

2023. ápr. 27. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Igen. A randi célja, hogy beszélgessetek, ismerkedjetek. A lényeg, hogy megismerjétek egymást és ezalapján eldöntsétek szimpatikusak vagytok-e egymásnak, akartok-e folytatást. Maga a randi programja lehet egy egyszerű séta, akár Duna parton, parkban bárhol, vagy beültök egy kávézóba, elmentek egy múzeumba, kiállításra vagy bármilyen kulturális eseményre ami mindkettőtöket érdekel. Voltam randin jégkoripályán vagy Karácsonyi (Adventi) vásáron, vagy felmentünk túrázni a Normafához, meg az Erzsébet-kilátóhoz. Ezek főleg ilyen első randik gyanánt jó, mert ilyenkor főleg a beszélgetés, sztorizgatás, egymás megismerése a cél. Aztán már később mikor ismeritek egymást, lehet olyan programra menni ahol aktívan foglalkoztok valamivel, és már ismeritek egymást valamelyest, itt már a cél inkább az együtt történő kikapcsolódás, szórakozás...pl mozi, szabadulószoba, közös főzés, bazinagy pizza rendelés és film előtt összebújás a kanapén, színház, standup-comedy est vagy bármi aktív pihenés amit szívesen csináltok együtt 🙂

Remélem tudtam segíteni és ne add fel, ne így állj hozzá, hogy neked sosem lesz.

És, hogy a végére stréberkedjek is egy kicsit, a "randi", ami a "randevú" rövidítése, a francia "rendezvous" szóból ered, aminek a jelnetés is egyszerűen csak annyi: "találka"

2023. ápr. 27. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

A randi egy olyan esemény, ahova két, egymás iránt romantikus értelemben vonzódó (vagy legalábbis érdeklődő) ember előre megbeszélten minőségi idő töltése céljából mennek.

A randiknak több fajtája van.

1. Amikor nincsenek együtt a felek. Ekkor a randi célja, hogy megismerjék egymást, és kiderüljön szeretnének-e együtt lenni. Ebben az esetben is van több alfaj, pl randizhatsz olyannal, akit egyáltalán nem ismersz, vagy olyannal, akit valamennyire igen. Hasonlóan, az első randik mások, mint a sokadik randik.

2. Ha együtt van a két fél és kettesben minőségi időt töltenek. Pl ha a feleségeddel elmentek egy koncertre, vagy egy étterembe kettesben, az randi.

Vannak külön kategóriák, pl

- vakrandi: A két fél nem látta még egymást képen sem.

- duplarandi: két randizó pár együtt szervezett programja

2023. ápr. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!