Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randi végén nem kérdeztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randi végén nem kérdeztem meg a lánytól, hogy találkozna e még velem, meg semmi konkrétat nem tettem. Ez sorsdöntő hiba volt? F/21

Figyelt kérdés
Rengeteget beszéltünk, úgy láttam, hogy ő is jól érezte magát. A probléma az, hogy ő is és én is eléggé visszafogottak, kissé zárkózottak vagyunk. Csak egy sima ,,szia"-val váltunk el, izgatottságomban egyszerűen képtelen voltam bármi konkrétabbat tenni. Úgy ment el, mintha menekült volna.. Szerintetek ezek után még számíthatok egy második találkára, vagy ennyi volt?

2018. júl. 28. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez önmagában nem baj, ha megtudod mondjuk kérdezni messengeren vagy valahol, hogy lenne-e kedve találkozni újra. Aztán igazából nem veszíthetsz vele ha rákérdezel, mert ha nem akar akkor így se úgy se lesz belőle semmi, ha meg akar akkor meg szupi! :D

20/l

2018. júl. 28. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom megvan a száma. Kérj tőle egy második találkát. Minden ki fog derülni.
2018. júl. 28. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Mi innen honnan tudjuk, hogy lesz-e még 2. találkozó?

Ha besz..ri alak vagy és nem kérdezel rá most azonnal, akkor soha nem tudod meg.

Szerintem hiba volt, hogy semmi jövőre utaló dolog nem történt a végén.

Ha úgy érzed, hogy menekült a végén, akkor bizonyosodj meg róla most. Írj rá, beszélgess vele, aztán ha leráz, akkor annyi volt.

És jó lenne, ha nem lennél ennyire visszafogott és zárkózott. Ezek negatív tulajdonságok. Ezek csak gátolják az embert.

2018. júl. 28. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Ha megkérdezed hogy találkozna e veled a randi végén, akkor is azt mondaná minden esetben, hogy persze. Aztán chatben rázna le jó esetben, vagy egyszerűen töröl minden kapcsolatot, és eltűnik.
2018. júl. 28. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez akkor volt -úgy érzem- "sorsdöntő hiba", amikor még nem volt face, a számát meg zavaromban nem kértem el. Pontosabban még jobban hittem abban hogy a férfi kezdeményezzen...

Ma már más világ van. Gondolom facen is ismerősöd, vagy legalábbis simán megtalálod. Ha megvan a száma, az még jobb 😊. Ne félj megkérdezni, nem veszíthetsz.

2018. júl. 28. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Nincs semmi baj. Ráírsz, hogy nagyon jól érezted magad, és megkérdezed, lenne-e kedve ismétléshez. Ha rokonszenves vagy neki, igent mond.
2018. júl. 28. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!