Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjam meg, amig mondvalami konkrétat?
Van egy ” lovag” aki irogat egy ideje, es tett egy utalast talira, 2 szer amire en azt mondtam de jó lenne
De vegul elkanyarodott a beszelgetes mindanyiszor
Nem vagyok biztos , hogy szeretne valóban találkoznivelem, vagy csak irogatni
Mivel ismerem régebbröl , egy munkahelyi volt kollega , nem merem konkretan ” elövenni ”, mert mi van ha vegul kiderulne , hogy igazaból nem ér rá , stb , ciki lenne, gondoltam , ha igazan tetszemneki , ahogy mondta es látniakar , akkor csak fog konkret dologgal elörukkolni
Ti mit szóltok?
Nem ö kellett volnamondjon valami konkretat ? Ha ö igazan akarlátni?
Legyek én a ferfi ?
Nem értem miért kell letámadni a kérdezőt.
A férfi dolga lenne hogy akkor ha már felhozta, és áldásod is adtad rá azzal hogy "jó lenne" akkor mondjon valami konkrét helyet és időt, szervezze meg. Vagy legalább kérdezze meg hogy érsz rá, és ahhoz igazodni, stb.
Lehet ő is fél az elutasítástól, de akkor meg milyen férfi ez? Szerintem inkább tőle kéne menekülni ha ilyen nyámnyila, nem tőled.
Ha mégis szeretnél tőle valamit akkor kérdezz rá konkrétan és ne húzzátok tovább egymás idejét legalább.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!