Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába kérdezem nem mond semmi konkrétat?
Figyelt kérdés
Nekem vannak olyan dolgai amit akárhogy pröòbálom nem tudok tolerálni. Számomra teljesen evidens hogy nem úgy kell azokhoz a dolgokhoz hozzáállni.
Próbáltam elmondani neki es erre annyit mondott h nekem is van olyan hibám ami neki zavaró de elfogad olyannak és úgy szeret. Mikor kérdeztem h őt mi zavarja bennem h változtassak rajta semmi konkrétat nem mond.. Ez igy nekem nem tűnik valós érvelésnek részéről
2019. júl. 10. 09:00
1/3 anonim válasza:
Itt nem azzal van a baj, hogy ő ne tud mondani semmot, amit változtass. Hanem, hogy a szemedben van néhány dolog, ami neked nem tolerálható. Ne őt akard megváltoztatni, hanem akkor gondolkozz el azon, hogy lehet nem egymásnak valók vagytok.
2/3 anonim válasza:
Mik azok a problémák, amiket nem tudsz elfogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!