Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú szerelmet vallott neked és nem mondtál rá semmi konkrétat, ez után mégis bevallottad az érzelmeidet de ő vissza utasította akkor most mit tegyek?
18 vagyok, de ez nekem bonyolult, szóval lehettek jó esetben 13-14 évesek, mely esetben a megoldás...
Itt jön a varázslat...
...
KÉRDEZZ RÁ!
Hát úgy tűnik, ez az én dolgom, neked sok közöd nincs hozzá.
Viccet félretéve:azért nem reagál rá, mert nem akar semmit, és reméli, hogy majd idővel lekopsz.
igen,ez után nem is mentem oda meg nem írtam rá,gondoltam ha majd akar valamit ír aztán csak úgy odajött a suliban elkezdtünk hülyülni azóta amikor találkozunk csak úgy elkezdünk hülyülni mindegy hogy ki van ott vagy hogy hol vagyunk.Meg volt már olyan ez az esett után hogy az egyik haverja jött oda hogy közölje velem az ő szavaival:Vedd már észre te hülye bejössz neki,ez után mintha került volna majd megint jött a hülyülés verzió.Nem tudom mintha félne attól hogy ő és én...és vannak alkalmak amikor hülyülés közben elég közel kerülünk egymáshoz pl.:megölel,magához húz,megpuszil,megfogja a keze stb.
Szóval nem bírok rajta eligazodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!