Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok incel miért tekint a testiségre olyan alapvető létszükségletként mint a levegő vagy az étkezés?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 20:10
31/34 anonim válasza:
Én már írtam sokszor, nekem jobb lenne sokkal, ha a testem nem reagálna a nőkre, és nem lenne vágy sem meg semmi... sokkal jobb lenne az életem minden szempontból. Csak ezt nem lehet kiölni csak úgy sajnos. Kémiai meg egyéb fizikai beavatkozások vannak, de azok után még több szenvedéssel járnának, és még ki tudja mit okozna hosszútávon.
33/34 anonim válasza:
30.
Remélem jót aludtál akkor furry trash barátom! 🤪
34/34 anonim válasza:
Menjetek már a Maslow-piramissal... igen, ott létszükségletként van a szex feltüntetve... az UTÓDLÁS miatt. Nem az élvezet miatt. Az alapszükségletek a túlélésről szólnak. Megnézném, hogy hány picsogó férfi vállalná azonnal a gyereket, ami abból van, hogy beleejakulál egy nőbe. Nemhogy még azon picsognak, hogy jaj, igazat mondott-e a nő, amikor azt mondta, szedi-e a bogyót... egy csomóan meg lelépnek, ha besikerül a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!