Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alapvető elvárás az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapvető elvárás az, hogy egy férfinak legyen kocsija?

Figyelt kérdés

2022. dec. 16. 12:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Budapesten nem, de vidéken igen
46 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
84%
Amennyire egy nőnek. 2023 van. Miért pasikhoz kötitek az autót?
2022. dec. 16. 12:14
 2/39 anonim ***** válasza:
87%
Én nő vagyok és egy másik kérdéshez megírtam, hogy nekem nem, mert budapesti vagyok. 0-ra lettem pontozva. Akiknek elvárás volt, azok meg 100-ra. :)
2022. dec. 16. 12:15
 3/39 anonim ***** válasza:
79%
Az autógyártó cégek szeretnék ezt elhitetni az emberekkel, sokszor sikeresen. "Ha nincs autód, szar vagy!" ("Ha nem elég drága autód van, akkor is!")
2022. dec. 16. 12:15
 4/39 anonim ***** válasza:
97%
Én nem tudom az-e, de ha párt keresnék és autóm lenne, inkább busszal mennék a randira, hogy kiderüljön, anélkül is kellek-e a nőnek. Akinek nem, az nekem sem kéne.
2022. dec. 16. 12:26
 5/39 anonim ***** válasza:
60%

Egy haverom a randikon mindig azt mondta, se kocsija,se lakás, hanem anyuékkal él.

Azt hiszem, 34 nő dobta azonnal ezekért. Aztán jött egy olyan,akinek ő kellett és nem az,mije van.

Egyébként háza volt,kocsija .De jól tette,hogy a sok érdekpcsát kiszűrte. Boldogan élnek, három gyerekkel !

2022. dec. 16. 12:30
 6/39 anonim ***** válasza:
85%

Huszonévesen nem értettem miért jó az autó, úgy neveltek, hogy drága és környezetkárosító.

De amikor a már idősödő, beteges családtagjaimat el tudtuk vinni kirándulni és messzi rokonlátogatóba akkor azért ráéreztem az ízére.

2022. dec. 16. 12:36
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz dolog ha van, de ha nincs, mivel nekem sincs, így hogy lehetne már elvárás?
2022. dec. 16. 12:40
 8/39 anonim ***** válasza:
12%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kocsija&kat..

Nem unjátok B+?

Kocsi = pénz. Jó kocsi = sok pénz. Sok pénz = jó élet. Jó élet = jó puncit kapsz.

ENNYI!

2022. dec. 16. 12:40
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kocsi = pénz, hm, amennyi roncs szaladozik a tökkátyús utakon.
2022. dec. 16. 12:54
 10/39 anonim ***** válasza:
86%

Nekem van kocsim így nem várom el, hogy a másiknak is legyen, egy elég hogy elmenjünk vele ide-oda de egyébként a vonatozást is szeretem. Nem elvárás, nem létszükséglet de azért 1 nagybevásárlást csak jobban esik kocsival hazavinni. De mivel mondom, nekem van, nem bánom ha a másiknak nincs.

30/N

2022. dec. 16. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!