Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvető elvárás az, hogy egy férfinak legyen kocsija?
Egy haverom a randikon mindig azt mondta, se kocsija,se lakás, hanem anyuékkal él.
Azt hiszem, 34 nő dobta azonnal ezekért. Aztán jött egy olyan,akinek ő kellett és nem az,mije van.
Egyébként háza volt,kocsija .De jól tette,hogy a sok érdekpcsát kiszűrte. Boldogan élnek, három gyerekkel !
Huszonévesen nem értettem miért jó az autó, úgy neveltek, hogy drága és környezetkárosító.
De amikor a már idősödő, beteges családtagjaimat el tudtuk vinni kirándulni és messzi rokonlátogatóba akkor azért ráéreztem az ízére.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kocsija&kat..
Nem unjátok B+?
Kocsi = pénz. Jó kocsi = sok pénz. Sok pénz = jó élet. Jó élet = jó puncit kapsz.
ENNYI!
Nekem van kocsim így nem várom el, hogy a másiknak is legyen, egy elég hogy elmenjünk vele ide-oda de egyébként a vonatozást is szeretem. Nem elvárás, nem létszükséglet de azért 1 nagybevásárlást csak jobban esik kocsival hazavinni. De mivel mondom, nekem van, nem bánom ha a másiknak nincs.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!