Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvető elvárás az, hogy egy férfinak legyen kocsija?
Nem is kerül minden autó annyiba..
24.
Ja, hogy a használtak. Az más, az mindig lesz olcsón is. Pl. 60 ezerért is vihető a környékbeli romák "felületi rozsdás" Ladája, előszeretettel próbálják rátukmálni bárkire a vasútállomás környékén, a jellemző "Szia uram" után. Az esemény másik kötelező eleme a cigikérés.
#16 "Rendkívül életképtelen lehet az akinek nincs…"
Ezt azért gondold át újra. ;-)
Nincs autóm, és nem is szeretnék. Ennek ellenére bárhova eljutottam, ahová akartam. Van munkám, van barátnőm, és tudod, sok olyan dolgot tettem már autó nélkül, amire sokan autóval is lusták. Pár kérdéssel lejjebb panaszkodik egy pasas, hogy a barátnője megharagudott rá, mert nem akar vele együtt karácsonyozni. Kiderült, hogy simán tudna, csak nincs kedve beülni az autójába. De amikor itt elkezdenek panaszkodni, hogy 40-50 km mennyire leküzdhetetlen akadály, én meg ha úgy van, felszállok a vonatra, és egy óra múlva már a 60 km-re lakó barátnőmnél vagyok, akkor ki is az életképtelen?
28, igen mindig is szégyelltem hogy nem volt autónk és hazudtam os róla
A gyökér rokonai még a ballagásomra és busszal akartak jönni, de én mondtam hogy akkor inkább ne jöjjenek
Mindenhova buszozgattak, atszállogattak, azóta is szégyellem ha véletlenül tömegközlekedni kell
Az ilyen ne is vállaljon gyereket
Nagyváros. Főleg ugye Bp.
Reggel elmész melóba, az 8-12 óra. Utána haza, és már ki sem mozdulsz.
Akkor napi 1-2 órára kell kocsi? Ráadásul fizetős parkolással?!
Randira kocsi...és az ital? NEM B+, nem alkoholista vagyok, de egy 30000 forintos vacsorához, ne kelljen vizet innom, vagy üdítőt, mint egy gyereknek.
TAXI és alkalomnak megfelelő bérlés. Legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!