Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem anyagiasak és felszínesek, akkor a leggyakoribb csajozási tanácsok közt miért az van, hogy "szerezz jól fizető melót" meg "járj egy gyúrni"?
Öhm... te kinek a tanácsait nézegeted, kérdező? Az a gyanúm, hogy olyanokét, akik amúgy nem túl járatosak a csajozásban.
Szerezz jó melót. Edzd a testedet. Ezeknek semmi köze a csajozáshoz. Ezek a jó életminőséghez való tanácsok. A te érdeked ezeket cisnálni, és nem mások, hanem magad miatt.
Megint egy tipikus provokátor vadbaromság...
"Szerezz jó melót"
Nincs protekciom.
"Edzd a testedet"
Az agyamat edzem, mert a testem gyenge....
38F incel
#22 ki szereti a dagibb nőket? Akinek nem jut jobb?
Azért Dan Bilzerian yachtján még nem láttam dagi nőt…
24, ha az agyadat edzed, akkor hozzá tudsz jutni jó munkához.
Ezek szerint mégsem edzed eléggé az agyadat.
A testedet meg pont azért kell edzeni, mert gyenge.
Nekem nőként nem kell egy lusta, tohonya, csóró férfi. Az erős, egészséges és stabil egzisztenciával rendelkező férfiak tetszenek. Nem fogom rosszul érezni magam miatta egy cseppet sem, akkor sem ha pár lúzer szerint én felszínes meg anyagias vagyok.
Nekem nőként a férfiak által irányított világban jó munkám van, egyetemet végeztem, 8 éve járok edzeni és adok magamra. Olyan férfival ismerkedem csak és kizárólag, aki legalább ezt a szintet hozza.
Érdekes, hogy egyes férfiak mennyire fel tudnak háborodni, ha a valódi férfi minőséget számon kérik rajtuk.
Egyébként meg az is árulkodó, hogy saját magadtól nincs igényed rá, hogy erős és egészséges legyél, meg hogy legyen pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!