Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csináljak ezt a férfiak?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, elkezdunk beszélgetni a neten, napokig beszélgetünk, tok jol elvagyunk aztán egyik nap elmegy azzal hogy nem is keres, persze kereshetem én is de hiába keresem nem jön reakció, majd mintha mi sem történt volna megint elokerul. Aztán újra eljatsza. Bárki akivel beszélgettem a neten ezt csinálta, és tényleg nem értem. Ha nem erdeklem vagy nem akar semmit akkor mondja meg de ne csináljon már ilyeneket ráadásul direkt írtam hogy férfi, mert mind már majdnem 30 volt nem is egy kisfiu. Valami férfi igazán segithetne megerteni ezt2023. ápr. 25. 18:59
11/13 A kérdező kommentje:
Jo tudni hogy más is ilyet tapasztalt, akkor nem valoszinu hogy csak velem van a probléma.
9: sajnálom hogy nők is ilyet csinálnak. Én valahányszor nem érdeklődtem a másik nem iránt azt megmondtam neki hogy nem igazán érdekel sajnálom
2023. ápr. 25. 21:03
12/13 anonim válasza:
De aki egyszer csinálja az kuka is nálam.
13/13 anonim válasza:
Igen, jellemző, én is tapasztaltam. Megy a beszélgetés, aztán egyszercsak eltűnik. Néha újra felbukkannak, mintha mi sem történt volna. Többekkel is ismerkednek, ha az egyik nem jön be, visszatér a másikhoz. sőt, nálam facebook-on évekkel ezelőtti randipartnerek is felbukkannak. Azt se tudja ki vagyok, vagy honnan ismer, csak most épp kellene neki valaki, aztán ráírogat mindenkire. Törlöm ezeket azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!