Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
Figyelt kérdés
Ő ír rám ,hogy ismerkedne,eddig szinte írt mindennap, találkozót kért ,mondtam hogy igen azóta nem írt .2021. júl. 2. 17:47
2/10 anonim válasza:
Mert egyszerre több nőnek írnak és aki jobban bejön, annak válaszolnak és viszik randira. Te sokadik vagy a sorban. Majd rád is kerül a sor ha a többi nem jön össze neki
3/10 A kérdező kommentje:
Azt lesheti már most felejtős
2021. júl. 2. 17:54
4/10 anonim válasza:
A kettes írta a lényeget, több szálon kezdeményeznek egyszerre és aki előbb válaszol azzal foglalkoznak, vagy aki nagyon profi az egyszerre szimultán 3-4 nővel is levelezik. Nem tudom hány nap telt közben amikor találkozót kért, lehet hogy valami közbejött neki. Az is lehet hogy kapcsolatban van és közben kikacsingat, sok lehetőség van.
5/10 A kérdező kommentje:
Vagy 3-4nap
2021. júl. 2. 18:08
6/10 anonim válasza:
Mrt a legtöbb patkány fajta, ezért tart rohadt sok ideig mire az ember talál normálisat. Sajnos ez van.
7/10 A kérdező kommentje:
Na akkor le is tiltom ,szórakozzon az édesanyjával azzal
2021. júl. 2. 18:23
8/10 anonim válasza:
Na de ugye a nőknél ez normális és ha nem tetszik mehet a férfi a búsba :D
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem ti vagyok ennyi 🤣
2021. júl. 2. 19:37
10/10 anonim válasza:
Szerintem egónövelésből tette. Kíváncsi volt hogy vajon még bejön-e a nőknek valamennyire. Bár attól függ mióta nem ír. Történhetett baleset is, vagy haláleset a családjában. A gyász rossz dolgokra képes. Az is lehet hogy házas és megszólalt a vészcsengő a fejében. Férfiként ezekre tippelek. Én annak örülnék a legjobban ha végre tudnék normálisan beszélgetni valakivel és ha úgy van talizni. Nem vagy egyedül ezzel nőtesó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!