Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a nőket kritizálják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nőket kritizálják, amiért a legjobbat akarják maguk mellé, ha a férfiak is ugyanezt csinálják?

Figyelt kérdés
Csak közben még begyűjtenek pár másik nőt is egynek jó lesz alapon, ideiglenes megoldásnak a szexre, de amint lehet, ugranak a következőre. Ez mivel jobb, mint az a nő, aki csak a legjobbal van elfoglalva, nem alkuszik meg?

2021. jan. 6. 13:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Azt, aki nem vár el többet, mint amit ő maga is tud nyújtani, nem kritizálják.
2021. jan. 6. 13:45
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
1 De, azokat is kritizálják.
2021. jan. 6. 13:46
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom a legjobbat, csak olyat nőben, mint én vagyok férfiban.
2021. jan. 6. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
9%
A nők ugyanúgy ugranak másra, ha találnak jobbat. A különbség annyi, hogy a férfiak kis tudnak normálisan kezelni.
2021. jan. 6. 13:51
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Mert a férfiak beérnék kevesebbel, és sérti őket, hogy velük nem éri be senki.
2021. jan. 6. 13:51
 6/17 anonim ***** válasza:
15%

Azért valljuk be hogy a férfiak sokkal realistábbak párkeresés tekintetében.

Nem véletlen vannak a "vár a szőke hercegre" mondások és társaik.

2021. jan. 6. 14:58
 7/17 A kérdező kommentje:
A vár a szőke hercegre mondás a férfiak önigazolása arra, hogy akinek nem kellenek, az hülye.
2021. jan. 6. 15:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nevezett már hülyének egy ocsmány hímringyó, mert nem kellett nekem.
2021. jan. 6. 15:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

“Más szemében a szálkát, magad szemében a gerendát sem...”

Sajnos rengeteg ember vetíti ki a saját sikertelenségét másokra. Ha a nekik legjobban tetsző nő nem akarja beérni velük, és tipikus “alfahímek” után fut, akkor őt fogják ócsárolni, holott ők sem érnék be egy nekik kevésbé tetsző nővel. (Ez persze fordított esetben is így van, nők is sokszor hibáztatnak férfiakat.)

2021. jan. 6. 15:39
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Semmivel. En is vártam a szőke hercegre fehér lovon. (Amugy barna, és Skoda Octavi.val jár ló helyett :D:D) Mikor megjott, örömmel elfogadtam őt a sorstól, de ha nem jön, akkor is tokeletesen jol megeltem v.na egyedul, és eltartottam volna magamat, mint sem egy incel s*ggfejt szolgaljak életem végéig. Na ez az ami igazán bántja a férfiakat. A nő nem alanyi jogon JÁR!
2021. jan. 6. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!