Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, egyedül élők? Ahogy most éltek, az sokban módosulna (elképzelésetek szerint), ha lenne társatok?
Alig várjátok, hogy módosuljon? Vagy épp ellenkezőleg, semmit nincs szándékotokban lecserélni a mostani életformából? Vagy a kettő között? Hogy egészséges?
Sejthető, hogy saját kudarcok ihlették a kérdést.
Ahány ember, annyi élethelyzet, annyi életforma.
Akkor módosulna sokban valaki élete, ha nem a megfelelő társat választaná maga mellé, vagy ő maga alkalmatlan egy párkapcsolatra a minimális igazodási készség hiánya miatt.
Ha tényleg passzol két ember személyisége, közösek a célok, hasonló az értékrend, vannak annyira rugalmasak hogy képesek beintegrálódni egymás életébe úgy, hogy ezt nem érzik tehernek (mivel alapból szeretik egymást) akkor nem lenne akkora "módosulás", vagy nem érezné egyik fél sem rosszul magát a kapcsolatban.
A legnehezebb dolog egy ilyen társat találni aki passzol hozzánk ilyen szempontból.
Sokan ezt a keresgélést unják meg és inkább egyedül maradnak, így nem kell senkit elviselni, nem kell senkihez idomulni. Sokan viszont képesek lennének módosítani az életükön, keresik is a társukat, de nem találják.
Én "a nem keresgélek" kategória vagyok.
Nem akarom, hogy modosuljon. Vagy legalabbis nagyot kene “alakitania” annak, aki miatt ugy gondolnam, hogy megeri. Jo dolog egyutt elni is valakivel, de osszessegeben egyedul jobb, szoval sok sok pozitivum kellene, ami ellensulyozza a kellemetlensegeket.
Nem keresek most senkit.
Módosulhatna a jelenlegi életem sokban. Nyilván most kényelmes, ami módosulhatna boldogra. Arra vevő vagyok.
Viszont számtalanszor módosulhatott volna kényelmetlenebbre, nehezebbre, boldogtalanabbra. Olyat bármikor össze tudnék szedni, de ilyenre meg nem vagyok kíváncsi. Nem kell mindenáron valaki, csak olyan, aki hozzátesz az életemhez.
A páromtól függ, hogy mennyire módosulna. Ha nincs otthona, akkor pl költözhetne hozzám és kevésbé változna az életem. Ha neki is van, na az érdekes kérdés lenne összeköltözés szempontból. És így tovább
Az biztos, hogy egy kapcsolat miatt sem éri meg felforgatni az életed. Az arany középút a nyerő.
Nem módosul senkivel semmit.
Családot szeretnék, de nuncs hozzá akitől vállalnék is.
Legutobb pl egy nárci volt a párom, szülés helyett abból is szakítás lett.
Előtte meg egy mamahoteles, szintén nem lett belole családom.
És ezek a szűrt réteg.
Azaz a 100 igénytelen foglalt gázas tanulatlan oarasztbol a kiszűrt pár szocializált monogám értelmes.
Szóval a 100 ból a 2 se képes hozni a szintet úgy hogy 98 kiesett így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!