Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan egyedülálló emberek, akik jól elvannak egyedül is?
Miért ne volnának? Csak fizikai téren nézve jobb egyedül, nem piszkál senki, nem kell hülye szabályoknak megfelelni kelsz és fekszel amikor akarsz, nem kell alkalmazkodni sem. Fizikai részen max a szexualitás hiánya lehet gond azoknak, akik nem tudnak jól önkielégíteni.
Lelki téren már nagyobb a gond, ott nem lehet pótolni a szeretet hiányát. Mondjuk ez a szeretet nagyon sok kapcsolatban sincs jelen, szóval az még rosszabb, mint egyedül lenni.
1-1 közeli jóbarát, barátságos rokon (különösen kb. hasonló korú szintén magányos testvér) tud javítani a dolgon, a neten is lehet "élni" kicsit, cica-kutya-háziállat, esetleg valami karitatív munka.
5.
Mondjuk ez a szituáció így már rossz, ez a körülmény nagyon erős depressziót okozhat.
7
Ez amúgy dicséretes, főleg a mai kapcsolatfüggésekre és a magánytól betegesen rettegő világunkban. Valami részvétféleséget akartam kinyilatkozni fentebb, csak nem nagyon sikerült...
Én ilyen vagyok, de ha becsúszna egy kapcsolat elférne.
Szerintem a titka az, hogy nem kell a társadalom elvárásaira rágörcsölni. Abszolút nem hat meg a szemforgatás, mikor más meghallja 29 évesen nincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!