Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan egyedülálló emberek, akik jól elvannak egyedül is?

Figyelt kérdés
Mi a titkuk ezeknek az embereknek, ha ismertek ilyeneket?
2022. febr. 24. 15:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

Miért ne volnának? Csak fizikai téren nézve jobb egyedül, nem piszkál senki, nem kell hülye szabályoknak megfelelni kelsz és fekszel amikor akarsz, nem kell alkalmazkodni sem. Fizikai részen max a szexualitás hiánya lehet gond azoknak, akik nem tudnak jól önkielégíteni.

Lelki téren már nagyobb a gond, ott nem lehet pótolni a szeretet hiányát. Mondjuk ez a szeretet nagyon sok kapcsolatban sincs jelen, szóval az még rosszabb, mint egyedül lenni.

1-1 közeli jóbarát, barátságos rokon (különösen kb. hasonló korú szintén magányos testvér) tud javítani a dolgon, a neten is lehet "élni" kicsit, cica-kutya-háziállat, esetleg valami karitatív munka.

2022. febr. 24. 15:55
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Van életük, hobbijuk, munkájuk, barátaik.
2022. febr. 24. 15:57
 3/22 NTBS ***** válasza:
97%
Igen az egyik barátom. Azt mondta neki nem kell senki, jó neki így.
2022. febr. 24. 16:02
 4/22 anonim ***** válasza:
68%
#1 Tedd hozza azt is, hogy nem csak onkielegites van, tele van prostival a varos. Ha van penzed, barmikor kapsz szexet. Amugy a tobbi dologgal fullra egyetertek.
2022. febr. 24. 16:11
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én ilyen vagyok. Mondjuk most nem vagyok jól el, mert szerelmes vagyok valakibe, aki le se sz.r, és már nem is lehet belőle semmi. De annyira azért nem szenvedek, hogy mással összejönnék. Csak ő kell. Illetve kéne. 7 éve nincs kapcsolatom amúgy és nem azért, mert nem lehetne, hanem mert nem kérek belőle.
2022. febr. 24. 16:26
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

5.

Mondjuk ez a szituáció így már rossz, ez a körülmény nagyon erős depressziót okozhat.

2022. febr. 24. 16:30
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
#6! Igen, most éppen abban is vagyok, de a kérdés nem arról szólt, tehát ettől függetlenül, ha nincs párom, azzal nagyon jól elvagyok. Más pár helyett az egyedülállóságot preferáltam eddig is, és ez után is.
2022. febr. 24. 18:08
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

7

Ez amúgy dicséretes, főleg a mai kapcsolatfüggésekre és a magánytól betegesen rettegő világunkban. Valami részvétféleséget akartam kinyilatkozni fentebb, csak nem nagyon sikerült...

2022. febr. 24. 18:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagyok. Én egész nap olvasnék (olvasok is a szabadnapokon) és dolgozom a projektjeimen. Én ezeket élvezem, és nagyon lefoglalnak. A lányok pedig inkább negatívot hoztak magukkal az életembe, és ha egyedül és a barátaimmal ilyen jól vagyok, akkor nem kell lány sem az életembe. Ezen már nem feszülök, és nem aggódok, és nem hazudok magamnak, hanem teljesen megbékéltem a helyzettel. Pont ezért gondolom, hogy biztosan jönni fog egy ideális lány, általában az életemben pont akkor jön valami, ha már elfogadom a hiányát.
2022. febr. 24. 19:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen vagyok, de ha becsúszna egy kapcsolat elférne.

Szerintem a titka az, hogy nem kell a társadalom elvárásaira rágörcsölni. Abszolút nem hat meg a szemforgatás, mikor más meghallja 29 évesen nincs senkim.

2022. febr. 24. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!