Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan egyedülálló emberek, akik jól elvannak egyedül is?

Figyelt kérdés
Mi a titkuk ezeknek az embereknek, ha ismertek ilyeneket?
2022. febr. 24. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Olvasok, netezek, tanulok, ügyet intézek, néha otthon is dolgozom, ilyenek. A munkahelyemen nem, vagy alig beszélek bárkivel is, tudják, hogy elvagyok egyedül is, kiskoromban ezt tanultam meg, mert sokáig voltam kórházban.
2022. febr. 24. 20:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én sem hittem volna.

Nagyon akartam tiniként, hogy legyen pasim, és igazából sok évet így kapcsolatban is töltöttem, menyasszony is voltam már, és én szakítottam.

Én szingliként sokkal boldogabb vagyok, mondjuk ebben az is benne lehet, hogy az eddigi két partnerem közül egyik sem szeretett igazán, inkább önzőek voltak, és korlátozni akarnak. Most hétvégén is dolgozhatok, kereshetem a pénzt, tanulhatok, foglalkozhatok a hobbimmal (rajzolás, festés).

Mondjuk az a vicces, hogy én oviban is jobban szerettem egyedül játszani.

2022. febr. 24. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet - én vagyok az. :D

A titkom az, hogy a két végén égetem a gyertyát - na nem a Keith Richard-féle értelemben, hanem reggel 6-tól sokszor hajnalig van dolgom; suli, állandó munka/az esetis megállapodású, megyek edzeni, vagy főzök, a lakótársamékkal társasozom, vagy bulizok. Egy ilyen életmód annyit ki tud venni az emberből, hogy sokszor enni sem jut idő, nemhogy egy kapcsolatra. Hiányzik-e? Nem. Az egyedüllét bizonyos fokú stabilitást ad, emellett az életmódom nem olyan jelen pillanatban, hogy bárkihez is igazítani tudjam, így emiatt szintén problémás lenne.

2022. febr. 24. 21:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én megvagyok egyedül is.

Igaz 30 vagyok, korábban mindig is irigyeltem, hogy a kortásaim kapcsolatban vannak, családjuk is van már stb.

Aztán mostanában meg egyre többször megkapom azt: Hogyha a helyedben lennék, minden nap más csajjal dugnék :D

Szerintem ez sokat elmond a szexuális életükről :D

Szóval sokat nem vesztettem.

Nem kell megfelelnem másoknak, nem vagyok időhöz kötve, nem kérnek számon, nem kell alkalmazkodnom, nem kell lemondanom dolgokról.

A kapcsolatfüggőséget amúgy is utálom. Aki ilyen az sosem lesz boldog, mert a társ az nem egy pótlék. Előbb egyedül is boldognak kell lenned a társ az már egy plussz.

2022. febr. 26. 00:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szex hiányzik, ami qrvára frusztrál, de ezt leszámítva egész jól elvagyok. A "titkom" a magamnak való, szélsőségesen introvertált személyiségem. Tehát nincs is igényem normál kapcsolatra, pillanatok alatt leszívna, túlterhelne, megfulladnék tőle. A hagyományos női szerepeknek való megfelelés pedig a legrosszabb rémálmaim közé tartozik. Megjegyzem, 30 múltam, szóval itt már nem lesz változás...
2022. febr. 26. 12:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Akiről 100%-ig tudom, hogy ilyen, az az exem anyja. 70es éveiben jár, amióta meghalt exem apja, azóta nem volt senkije. Teljesen felszabadult, boldog.

Titka?

- vannak hobbijai (szeret olvasni, színházba járni, moziba járni, utazni)

- van társasága, akikkel tud beszélgetni, akikkel ide-oda el tud járni (pl. jó viszonyt ápol a nővérével, van 2 nagyon jó barátnője, van pár volt munkatársa is, akikkel néha elmegy vacsorázni)

- tesz magasról arra, hogy mik a társadalom elvárásai vele szemben ilyen téren

- lelkileg egészséges (azt nem tudom, jár-e terápiára)

2022. febr. 28. 16:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem ilyen, ezer dolgot csinál, utazik, vállalkozik, alkot, jótékonykodik és abszolút nincs igénye párkapcsolatra, soha nem is volt. Tök érdekes, hogy ezzel együtt nagyon családközpontú, imádja az unokahúgait, rengeteg időt tölt a családdal - de soha nem akarna saját gyereket és nincs hiányérzete.

Az egyik legkiegyensúlyozottabb ember, akit ismerek.

2022. márc. 7. 15:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, ennek ellenére nagyon sokáig éltem házasságban, és jelenleg is van valakim. A férjem olyan volt mint én, nem gátoltuk egymást semmiben. A jelenlegi partneremmel nem élek együtt, és nem is fogok. Szeretjük egymást, de mindkettőnknek megvan a maga sajátos életformája.
2022. márc. 8. 07:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Amíg egyedülálló voltam megtehettem, hogy egy héten 5x edzek és 2x fürdőzzem. Szabadidőmben kedvemre kockulhattam, nem kellett senkihez alkalmazkodnom, több időm volt magamra és többet igényeltem barátokkal való közös programokat, amelyek szintén nagyon jók voltak. Mindennek meg van az előnye.
2022. jún. 3. 08:18
 20/22 anonim ***** válasza:
24%
Nincsenek különben nem keresnének társat. De keresnek.nyitottak.
2022. júl. 3. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!