Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik testalkat tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Vékony, genetikailag alacsony testzsírszázalék, lapos has, nem sportoló
Átlagos, kis pocak, nem sportoló
Sportosan vékony, alacsony testzsírszázalék, kocka has
Mint az előző, csak nagyobb, testépítő/modell-szerű izmokkal
Hobbi-sportos, széles vállak, nagy bicepsz, izmos test, de azért van pocak és felesleg
Átlagosan mackós
Kövér
50 szavazat
2/4 anonim válasza:
Valahol a 2., 5. és 6. között.
Nem érdekel, hogy van-e bicepsze (hatalmas ne is legyen). Az átlagos vagy picit mackósabb testalkat jön be, és nem kell kinézetre izmosnak lennie.
Viszont valamennyire mindenképp legyen sportos, ezt inkább életvitelre értem, mert én nagyon aktív típus vagyok, szóval ha valakivel egy jót sétálni se lehet, vagy kipróbálni valami aktív tevékenységet, mert inkább otthon punnyad, akkor nem fogunk egymással jól kijönni.
3/4 anonim válasza:
a pocak igen csak lényeges ennél a kérdésnél :)
4/4 anonim válasza:
Muci, mindenki megismer itt, amit te diszkréten kis pocaknak hívaz, az ordenáré bél. Nem mintha a borzalmas személyiséged mellett bármit is nyomna a latban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!