Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktatok irigykedni azokra az ismerőseitekre akiknek szép és kedves barátnőjük van?

Figyelt kérdés
Mit tehetnék ez ellen?
2023. ápr. 21. 00:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Tanulj azoktol a ferfiaktol.
2023. ápr. 21. 00:28
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

Az értékrendek szintje a baj. Igen, nagyon irígy voltam azokra a pasikra akiknek szép, kedves, szexi barátnőjük van, aztán megcsalt a barátnőm, ekkor az értékrendem átalakult. Háttérbe helyeződött a külső és sokkal inkább a belső értékek lettek fontosak számomra, pl a hűség, a megbízhatóság, bizalom.....

Amióta ezt megéltem, nem visz el annyira egy lány szép, szexi teste, sokkal jobban figyelek a belső értékekre, amiktől igazán ember az ember, amiktől én egy párkapcsolatban biztonságban érzem magam, hogy ne keljen aggódjak attól, hogy megcsal vagy, hogy nem hihetek a szavának.

Én azt tanácsolom, hogy hagyd a külső jegyeket, a belső sokkal értékesebb, sokkal többet ad mint esetleg egy kerek popsi, vagy egy kemény cici, vagy egy tökéletes test, az úgyis mulandó általában, és sokkal könnyebben formálható mint egy ember belső lénye.

2023. ápr. 21. 00:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Mindig a saját párommal vagyok elfoglalva, bár 1 x előfordult, jót röhögtem magamon és rájöttem, hogy alulértékelem magam, ami azzal járt, hogy annak a havernak a párját jobbnak láttam.
2023. ápr. 21. 00:57
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarok kötözködni, de kemény mell? Az zsír, hogy lehet kemény? Tudom, hogy az enyém randák, de kemény...
2023. ápr. 21. 01:31
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

#4 úgy, hogy a mellek formáját nem pusztán zsír, hanem zsírszövet és kötőszövet együtt eredményezi. és ha erősen el van tolódva az arány a zsírszövet irányába, akkor lesz az idősebbeknél jellemző nagyon lötyögős mell az eredmény.

(nyilván nem betonkemény mellekre gondolt a válaszadó)

2023. ápr. 21. 01:41
 6/16 anonim ***** válasza:
a kérdésre visszatérve, sok évet voltam egyedül, de sosem voltam irigy, sőt inkább motiválónak tartottam, hogy ha másoknak sikerül, akkor nekem is sikerülhet.
2023. ápr. 21. 01:42
 7/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem csak az időseknél jellemző. ☹️

Azt hittem, olyanra gondol, mint a férfi testépítők mellizma.

2023. ápr. 21. 01:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mert szép lánynak nem lehetnek ugyanúgy belső értékei is... :D
2023. ápr. 21. 02:42
 9/16 anonim ***** válasza:
17%
A többség seggfejekkel van.
2023. ápr. 21. 06:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ellen akarsz tenni, hogy irogykedsz, vagy az ellen, hogy szép barátnőjük van? 😀
2023. ápr. 21. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!