Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjàk hogy életképtelen férfi vagyok csak azért mert 35 évesen nincs lakásom meg autóm?
"Nahát! Nem költöttél semmit se rá? Eléggé lepusztult lehet..."
Mit kellett volna csinálni vele? Ha rohadna, cserélném a dolgokat, de azért nem fogok pénzt költeni, hogy költsem a pénzt.
Én is anno örökségből vettem 7 millióért panelt, azért költöttem is rá, most 35 a minimum amiért eltudnám adni...de albérletbe van kiadva és azt a pénzt fixen félrerakom (havi 150).
Én albiban vagyok kinn.
Ha ez nem lett volna, akkor esélytelen lett volna venni lakást...az árak az egekben.
Most aki nem otthon lakik, albit fizet pláne egyedül az mégis átlag magyar keresetből hogy a fenébe venne lakást...? Persze egy eldugott faluban van 5ér is.
Viszont egy használt 20 év körüli autóra pár év alatt össze lehet spórolni. De ha nincs autóhoz kötve akkor felesleges fenntartani.
A gyerek meg szépen eltud sétálni vagy buszozni az iskolába. Nekünk is mindig volt autónk...sose cipeltek. Nekem is van, de lányom busszal jön megy (2.as).
N 31
35 akkor lehet Te voltál életképtelen...
Sokan nem cipelik a gyereket megis boldogulnak.
Amúgy meg nőnek is alap pl egy kocsi úgyhogy tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!