Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondjàk hogy életképtele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjàk hogy életképtelen férfi vagyok csak azért mert 35 évesen nincs lakásom meg autóm?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 14:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
58%
#30 Tudom, ezt csinálom a való életben.
2023. ápr. 20. 18:30
 32/68 anonim ***** válasza:
71%
30 Szerintem inkabb kirohogik. A lakashitel egy normalis dolog, az ismerkedo csajoknak meg valszeg nincs CSOK-juk. :)
2023. ápr. 20. 18:32
 33/68 anonim ***** válasza:
91%

"Nahát! Nem költöttél semmit se rá? Eléggé lepusztult lehet..."

Mit kellett volna csinálni vele? Ha rohadna, cserélném a dolgokat, de azért nem fogok pénzt költeni, hogy költsem a pénzt.

2023. ápr. 20. 19:07
 34/68 anonim ***** válasza:
70%

Én is anno örökségből vettem 7 millióért panelt, azért költöttem is rá, most 35 a minimum amiért eltudnám adni...de albérletbe van kiadva és azt a pénzt fixen félrerakom (havi 150).

Én albiban vagyok kinn.

Ha ez nem lett volna, akkor esélytelen lett volna venni lakást...az árak az egekben.

Most aki nem otthon lakik, albit fizet pláne egyedül az mégis átlag magyar keresetből hogy a fenébe venne lakást...? Persze egy eldugott faluban van 5ér is.

Viszont egy használt 20 év körüli autóra pár év alatt össze lehet spórolni. De ha nincs autóhoz kötve akkor felesleges fenntartani.

A gyerek meg szépen eltud sétálni vagy buszozni az iskolába. Nekünk is mindig volt autónk...sose cipeltek. Nekem is van, de lányom busszal jön megy (2.as).

N 31

2023. ápr. 20. 19:18
 35/68 anonim ***** válasza:
0%
Persze, a 4-8 eves gyerek jarjon nyugodtan egyedul🤣 En is egyedul jartam, kb 12 eves koromtol, de csak mert kb 3 utcanyira laktam az iskolatol. Fel varosokat ne maszkaljon egyedul a gyerek.
2023. ápr. 20. 19:24
 36/68 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, ismerek egy formát, most olyan 60 körül van, valaha együtt melóztunk. Az életben nem volt semmilye és most sincs. Albérletben voltak a feleségével, meg a gyerekeivel, a válásig. Onnan az utcára, hajléktalanszállóra, ilyen-olyan nőknél húzta meg magát, majd beoltott egy nőt, akinek volt egy háza és odaköltözött. Az is kidobta egy pár év után, most megint albi, 60 évesen. Az ilyenek piócák, képtelenek egy egész élet alatt meghozni a jó döntéseket. Ezeknek mindig kell valaki, akin lehet élősködni, akinek az élete munkájára rá lehet telepedni. Ne legyél ilyen.
2023. ápr. 20. 19:48
 37/68 anonim ***** válasza:
0%

35 akkor lehet Te voltál életképtelen...

Sokan nem cipelik a gyereket megis boldogulnak.

Amúgy meg nőnek is alap pl egy kocsi úgyhogy tökmindegy.

2023. ápr. 20. 21:40
 38/68 anonim ***** válasza:
0%
37 Ja nyilvan, ha bevagjak a gyerekedet majd egy furgonba es sose latod tobbe, akkor o az eletkeptelen💀
2023. ápr. 20. 21:53
 39/68 anonim ***** válasza:
58%
Magyarországon kb 20 éve volt utoljára gyerekrablás...
2023. ápr. 20. 21:58
 40/68 anonim ***** válasza:
34%
33! Se szerelö, se festö, se semmi nem volt? Nehéz eöhinni, hogy 14 év alatt nem festettetek ki...vagyis lehet de ronda is akkor.
2023. ápr. 20. 22:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!