Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjàk hogy életképtelen férfi vagyok csak azért mert 35 évesen nincs lakásom meg autóm?
Saját lakás és saját otthon között óriási különbség van.
Lehet úgy saját otthonod, hogy nincs saját lakásod. És felnőtt párkapcsolatokban általában erre van szükség, nem pedig tulajdonolt ingatlanra.
3! Egy valóban komoly meg felelösségteljes ember meg befekteti a pénzét és nem elszórja kocsira meg házra, ami mindkettö viszi a pénzt és nem hozza.
Ui. Amúgy rengeteg óvodás gyereket visznek bicajjal, tudod: kis ülés hátul.
És ha két gyerek van, hogy viszik biciklivel? Amúgy meg ha valaki nem ért a befektetéshez akkor a pénzét konkrétan kidobja a kukába és se pénz, se ház. Aki ért a befektetéshez az egyértelműen fektessen be. Én is befektettem egy részét, de nagyobbat nem szeretnék kockáztatni amíg nincs saját lakásom.
Azért ne vegyünk lakást mert viszi a pénzt Jézus. Akkor tényleg az a siker kulcsa, hogy anyukáddal laksz.
(3)
Megnyugtatlan, nekem 34 éves nőként sincs semmim, pedig diplomám van és jól keresek. De még egy ilyen fizetés mellett is kb. 5-10 év mire egy lakás önerőre összegyüjtök vehessek egy szarfos panelt.
Na ezért nem néznek szarba és keresi a legtöbb nő azt a férfit maga mellé, akinek már van (vagy a szülei megtudták adni) az önálló egzisztenciát, ami sok esetben kimerül egy ingatlan birtoklásában (esetleg még kocsi).
#15 BKV- busz, vonat. Én hogy viszek 3at minden reggel 3 felé? Apa a legnagyobal iskolába én a legkisebbel bölcsiba a középsőbe oviba. Utána meló.
Figyelem a sok ahgylott a bölcsi meg az ovi kapujáig hozza be a gyereket, utána meg ott szenvednek a keskeny utcába, várnak perceket mire az egyik kitolat, a másik megfordul, a harmadik leb.ssza elakadásjelzőve az út közepén és beviszi a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!