Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondjàk hogy életképtele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjàk hogy életképtelen férfi vagyok csak azért mert 35 évesen nincs lakásom meg autóm?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 14:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
Hát, ennyi idősen, ez az alap!
2023. ápr. 20. 17:24
 22/68 anonim ***** válasza:
59%

#21 37 vagyok, nem alap. Van egy főállásom és vállalkozásom mégsem tudnék megvenni egy lakást, csak maximum 20-30 éves hitelre. Van egy 18 éves autóm és egy albérletben élek, ami elviszi a bevételeim 1/3-át általában minden hónapban.

Mégis az első kérdések között van a randin, vagy az ismerkedési fáziban, hol lax? Utána általában az első kérdés, saját, vagy albi?

Komolyan már csomószor azt hazudtam, hogy saját, akkor feljött és legalább megbasztam.

2023. ápr. 20. 17:29
 23/68 anonim ***** válasza:
66%

Akkor én életképes vagyok, mert anno 28 évesen odaadták a szüleim nagymamám egykori lakását, meg régen fillérekért (talán 150-ért) csináltattam jogsit (ami ma 500 lenne), meg vettem egy akkor egymilliós használt autót (ami ma 2-3 millió lenne)? Nem ettől lesz valaki életképes vagy sem. A legtöbb embernek akinek 35 előtt saját ingatlana van, ott bejátszott erősen valamilyen családi segítség is.

Vagy valaki olyan hülye, 5-10 éve vette fillérekért az ingatlanját és nem fogja fel, hogy azóta arányaiban is rengeteget emelkedtek az árak és most sokkal elérhetetlenebb már, mint amikor ő vette, illetve mostani árakon lehet ő sem tudna már venni.

2023. ápr. 20. 17:39
 24/68 anonim ***** válasza:
100%
Leirtad, mert nincs kezod se autod...
2023. ápr. 20. 17:42
 25/68 anonim ***** válasza:
0%

14! Nahát! Nem költöttél semmit se rá? Eléggé lepusztult lehet...

Fun fact: ha 2009-ben ezt a pénzt a legnagyobb hazai részvényekbe fekteted, tehát 9 milliót, akkor ma az a részvényportfólió kb. 36-40 millió közt volna. PONT MINT A "LEGJOBB BEFEKTETÉSED" mai értéke. Meg nem tudom tudod-e de akkor évente megkaptad volna átlag a részvénycsomag 3%-ának megfelelö értéket. A házad kifizeti neked a a kb. 40 millió 3%-át évente? Tehát mindent egybevetve ha seggh#lye is vagy a tözsdéhez és csak az OTP, Richter, MOL trióba rakod a pénzed 2009-ben mostanra az fizetett volna meg érne kb. 50 milliót összesen. Lekörözi pár millával a lakásod szerintem.

2023. ápr. 20. 17:51
 26/68 anonim ***** válasza:
100%

2009-ben vette, Budapesten egy 35 négyzetméteres panelt 9 millióért, felújítva. Az átlag lakásokat 7-ért hozzád vágták a válság kellős közepén. Mindezt azért engedhettem meg magamnak, mert a szüleim úgy gondolták, eladják a nagy családi házat és veszünk 2 kicsit. Egyet magamnak, egyet nekik. De a családi házunk is abból volt, hogy anyai nagyapám és nagyanyám mindketten tanácsi dolgozók voltak és elintézték maguknak, hogy kiutaljanak nekik egy lakást 68-ban, amit később rladva lett a mi családi házunk.

Apai oldalról meg nagyanámytól jött egy családi ház, amit 1900-as évek elején még dédnagyapám épített saját kezével.

Nekem generációkra visszmenőleg több évtized munkája miatt van saját lakásom.

Ma ugyenez a lakás 35 millió. Akkor kerestem nettó 160-170 körül, ma 220-230-at. Esélyem sem

2023. ápr. 20. 17:56
 27/68 anonim ***** válasza:
100%

Nincs vallalkozásom, nem keresek külonosebben jól, mégis van lakásom, igen hitelre, az majd az enyem lesz nemsokára! A beveteled 1/3a albérletre megy 👏👏👏 Az sosem lesz a tiéd!

2023. ápr. 20. 18:13
 28/68 anonim ***** válasza:
25%

22.

"Komolyan már csomószor azt hazudtam, hogy saját, akkor feljött és legalább megbasztam."

A rideg valóság. Durva.

27. Szerintem ő is tudja, csak ha nincs még önereje sem, akkor még hitelt sem tud felvenni a maradék részre, hogy legalább a hiteltörlesztőt fizesse albérleti díj helyett.

2023. ápr. 20. 18:15
 29/68 anonim ***** válasza:
50%
#27 22es vagyok és mit kellene csinálni mond? Nem kapok hitelt. Nettó 650-700E Ft a bevételem, de ebből hivatalosan csak olyan 250-300 nettó leigazolható (műszakpótlékokat, ügyeleti díjakat, vállalkozói egyedi megbízásokat stb nem veszi figyelembe a bank, csak a főállásom alapbére után járó nettót). Erre egyedülállóként nem kapok hitelt, max akkor ha a lakás felét leteszem KP, a banknak.
2023. ápr. 20. 18:19
 30/68 anonim ***** válasza:
14%

Ne foglalkozz ilyenekkel. Ha emiatt b*tatnak, akkor vágj vissza, hogy: "Legalább nincs hitelem, nem a társadalom alamizsnájából élek (lásd: CSOK, a nagycsaládosoknak ótóka-kedvezmény, lakástámogatási lehetőségek a házasoknak)".

Meglásd, ha visszaszólsz, befogja mindenki a pofáját:).

2023. ápr. 20. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!