Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék csak nem felellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék csak nem felellek meg a nők alapelvárásainak?

Figyelt kérdés

Átlagos vagyok arcra, betegség miatt túlsúlyos, 300 ezret keresek csak, albérletben lakom, nincs autóm se. Egy szakma és érettségi csak a iskolai végzettségem.

Eddigi tapasztalataim (33 éves vagyok) ezek a tulajdonságok pont elegek ahhoz hogy ne keljek senkinek.

Ja a pöcsöm is kicsi! 16 cm körül van. De azt írjak a neten ami átlagos az kutyának se kell. Legalábbis nem ad annyi pluszt (mert nem elég nagy ) ami valamelyik női rétegnél előnyt jelentene és esetleg ellensúlyozná valamelyik másik gyenge pontomat pl hogy nagy a hasam vagy egyszerűmelós vagyok.

2023. ápr. 20. 06:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Szia! A tùlsulyt kellene leadnid, spirtolnod kellene, hogy izmaid legyenek!
2023. ápr. 20. 06:19
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk az elvárásaidból kéne leadni, nem is a túlsúlyból.

Rengeteg Nikocado Avocado kinézetű pasinak van felesége.

A feleség hasonló kaliberű. Vagy dagi, vagy arcra csúnya, vagy hülye. Nem egy okos szupermodell nyilván.

Nézz tükörbe és olyat keress aki a szinteden van.

2023. ápr. 20. 06:24
 3/20 A kérdező kommentje:

2

Nem nézek ki úgy mint ez a Nikocado Avocado akármi,.. megnéztem gyorsan Google által.

És miből gondolod hogy insta modellt keresnék? Valóban a nagyobb darab nőkhöz nem vonzódok de a túl vekonyak se hoznak lázba. A normál alkat tetszik.

2023. ápr. 20. 06:28
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Mert ha egy Nikokado stílusúnak is akad valaki akkor veled van a gond. Elég egyértelműen erre céloztam.

Gondolom jársz el otthonról. Látod miről beszélek. Nem a külsőd a gondod, mert a ronda pasiknak is van csajuk.

Az egyszerű melós is milyen szöveg... Gyárba csak szűzek dolgoznak mi? A legtöbb gyári melós pasi 3 gyerekes.

2023. ápr. 20. 06:33
 5/20 A kérdező kommentje:

4,

De ki az a példa dagadt hapsi? Honnan ismered? Van pénze? Mert ugye az akkor meg kavarja a dolgokat. Akkor nem 300 ezer ftbol élnek havonta.

2023. ápr. 20. 06:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont volt egy kérdés kb hárommal a tied alatt, hogy a nők mekkora farokmeretet preferanlak. Tessék elolvasni. Egyébként a 16 centi átlag feletti, nem is értem, hol elsz, hogy ezt ne tudod.

Nem tudom, miért várod el, hogy tetsz egy normal alkatú nőnek, amikor ő kaphat normal alkatú férfit is, egészségügyi gondok nélkül. Valamiből le kell adnod az igényeket.

2023. ápr. 20. 06:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Teso, az ugye megvan, hogy a nok is dolgoznak, van sajat keresetuk es alapvetoen semmi kozuk a penzedhez (meg neked sem az ovehez), mert senki sem olyan kreten, hogy arrol csak lemondjon es odaadja a masiknak. Innentol ha fuggetlen vagy es el tudod tartani magadat teljesen mindegy, hogy mennyit keresel.

Kevés olyan no van, aki annyira anyagias, hogy ez kifejezetten fontos szempont legyen neki ismerkedeskor es megkevesebb, aki kifejezetten erre hajtana.

2023. ápr. 20. 06:58
 8/20 anonim ***** válasza:
9%
7. Dehogy mindegy. Máskor más kérdések alatt meg itt írogatnak nők, hogy 200/300/400-ból nem lehet eltartani egy családot, mit akar egy olyan férfi, aki annyit keres...
2023. ápr. 20. 07:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak kellene elsőként megfelelni, nem a nőknek.
2023. ápr. 20. 07:10
 10/20 A kérdező kommentje:
7- a 8 jól írja. Messzire se kell menni a válaszokért! Itt a gyakorin rengetegszer vannak olyan válaszok hogy amelyik férfi nem keres minimum 600 ezret azzal nem lehet családot meg semmit tervezni. Nem lehet nyaralni menni mert a saját részét nem tudja állni az utazásoknak.
2023. ápr. 20. 07:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!