Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék csak nem felellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék csak nem felellek meg a nők alapelvárásainak?

Figyelt kérdés

Átlagos vagyok arcra, betegség miatt túlsúlyos, 300 ezret keresek csak, albérletben lakom, nincs autóm se. Egy szakma és érettségi csak a iskolai végzettségem.

Eddigi tapasztalataim (33 éves vagyok) ezek a tulajdonságok pont elegek ahhoz hogy ne keljek senkinek.

Ja a pöcsöm is kicsi! 16 cm körül van. De azt írjak a neten ami átlagos az kutyának se kell. Legalábbis nem ad annyi pluszt (mert nem elég nagy ) ami valamelyik női rétegnél előnyt jelentene és esetleg ellensúlyozná valamelyik másik gyenge pontomat pl hogy nagy a hasam vagy egyszerűmelós vagyok.

2023. ápr. 20. 06:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyod a fenébe az egészet és próbálsz boldogan élni. Szabadon és nem pedig másoknak megfelelni akarva.
2023. ápr. 20. 07:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

És azt te 100% bizonyossággal tudod, hogy ezek valóban nők, és nem trollok?

2023. ápr. 20. 07:35
 13/20 A kérdező kommentje:

12

Nem mind nő persze. De akadhat közte azért. Tegyük fel egy sikeres férfi aki boldog az miért trollkodna? Ha meg nőknél sikertelen incel stb miért sértegetné a saját típusát? Szinte akkor saját magának is beszól? Én ezt nem hinném.

2023. ápr. 20. 07:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A való életben tessék széntnézni. Mennyi az átlag kereset? Mégis sok a család meg a kapcsolatban lévő nő.
2023. ápr. 20. 07:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ezek a kérdesek... Igen a 16 cm pöcsöd az a baj... (Valakinek az már fáj is)

Az agyaddal, a hozzáállasoddal van a baj. A dagadt, csoróbb pasiknak is van családjuk ha normálisak. Amúgy a 300 az egy átlagos fizu (sajnos).

Aki meg azt mondja akár nőként, akár csak annak kiadva magát hogy a család miatt kell ennek minimum a duplája, annak megsugom, hogyha legalabb 1 éves munkaviszonnyal megy szülni, akkor 2 évig kap pénzt, utána meg belehet adni a kicsit bölcsibe, és visszamenni dolgozni.

Ha te ismerkedeskor is csak panaszkodsz, vagy felhozod ezeket a szánalmas indokokat, akkor persze hogy menekülnek tőled. Ok, a túlsúly hátrány, de azért sok nőnek bejönnek a "nagy macik" is.

A fizudhoz semmi közük (szerintem még párkapcsolatban sem), a pöcsméregetés szánalmas, az viszont hogy melos vagy, abszolút nem szégyen. Nekem pl sose jöttek be az öltönyös "nagymenők".

2023. ápr. 20. 08:04
 16/20 A kérdező kommentje:

15

Te lehet így gondolkodsz ami pozitív is lehet, de akikkel én ismerkedtem azok nem így. Velem nincsenek nagy problémák személyiségre.

2023. ápr. 20. 08:15
 17/20 NTBS ***** válasza:
100%
Ami zavar magadon azon dolgoz.
2023. ápr. 20. 08:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

1, Mi az a betegség, ami a túlsúlyod okozza?

2, A gyakorin olvasott f@szságokból indulsz ki? Legyen már eszed...

2023. ápr. 20. 10:14
 19/20 anonim ***** válasza:
84%

"Velem nincsenek nagy problémák személyiségre."

😑😑😑

2023. ápr. 20. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:

10

Es nincs igy? Tudod állni a saját részedet? Aligha

2023. ápr. 20. 13:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!