Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen jelenség ez a rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelenség ez a rengeteg laza kapcsolatot, egyéjszakát kereső pasi a társkereső oldalakon?!

Figyelt kérdés

Rengeteg egyéjszakás, laza, alkalmi kapcsolatokat kereső pasi van a társkereső oldalakon. Mi ez a jelenség?! Senki nem keres komoly kapcsolatot?! Talán rossz helyen keresek, és hagyjam az internetes társkereső oldalakat?!

Hihetetlen mennyi, potya szexet akaró pasi van, komoly kapcsolatot szinte senki sem keres. Miért van ez?

(Nem kérek semmilyen privát üzenetet itt, nem ismerkedek itt, előre szólok! Köszönöm).

2023. ápr. 20. 01:57
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%
Na mivan? Zavarnak az erős nők akik nem a férfiak előtt hevernek szarosláb-törlőként hanem inkább egyedül vannak mint veletek és bevédik egymást is ha kell? Nyüszítsetek, jó ezeket hallani!:D
2023. ápr. 20. 19:02
 32/40 anonim ***** válasza:
85%
30, megnyugodhatsz, rengeteg férfi is lepontoz téged, mert nem normális az a gyűlölet, ami árad belőled.
2023. ápr. 20. 19:11
 33/40 Barnabas333 ***** válasza:
24%
31es nagyon büszke lehetsz arra, hogy egyedül élsz nőként, gondolom kutyával. Most úgyis ez a divat, taps neked...
2023. ápr. 21. 06:18
 34/40 anonim ***** válasza:
16%

Olyanok vagytok, mint a liberálisok. Ha valaki nem osztja a véleményeteket, rögtön rásütitek a "gyűlölet" jelzőt, és személyeskedni kezdtek.

(Miért érzem azt, hogy amúgy sem éppen Mi Hazánk szavazók vagytok..)

Mégegyszer: a 30-as válaszomban azt írtam, hogy amilyen agresszíven kommenteltek, az számomra azt sugallja, hogy nem lehettek a való életben normális, kiegyensúlyozott emberek, és nem lehet ilyen a kapcsolatotok sem.

Ez az indulat, amivel kommenteltek, két dolgot jelenthet:

1) egyedül vagytok, akiket a férfiak csak használtak, de nem tartották érdemesnek komoly kapcsolatra.

2) el vagytok nyomva a kapcsolatotokban, nincs szavatok otthon, az ebből eredő frusztrációt pedig anonim agresszióval kompenzáljátok.

Akárhogy is, én sajnálom, hogy ilyen sikertelenül alakult az életetek, de akkor sem jogosít fel titeket erre a keserű gyűlöletre, amit itt produkáltok.

2023. ápr. 21. 08:25
 35/40 anonim ***** válasza:
58%
Én nem vagyok el nyomva és boldog kapcsolatban vagyok, mégis úgy gondolom, hogy gyűlölködsz. Ilyenkor mi van?
2023. ápr. 21. 09:18
 36/40 anonim ***** válasza:
3%
Az hogy hazudsz :)
2023. ápr. 21. 10:10
 37/40 anonim ***** válasza:
27%

🤣

Higgy, amit szeretnél. Nem én nyekergek, hogy milyen szánalmasak a férfiak.

2023. ápr. 21. 11:09
 38/40 anonim ***** válasza:
74%
Azért gáz vagy sem, egy férfinél a tipikus (tisztelet a kivételnek) sorrend, hogy szex és ha az jó, akkor majd megtartja. Régen erről nem illett beszélni, mert tiszteletre méltóan családcentrikusnak illett lenni, most meg nyíltan ezzel indítanak. Az a baj ezzel, hogy ha viszont a nő belemegy, vagy hogy a férfit megtartsa, mert alacsony az önbecsülése, nem tartja magát szerethetőnek, vagy mert modern férfias szerepet vesz fel, hogy mit neki érzelem, akkor meg jön az, hogy már nem érdekes, kihuny a vadászösztön meg különben is biztos másnak is könnyen kapható volt és lesz. ez a jó jó, de otthonra nem kéne és legyünk csak barátok. Egyébként az sem igaz, hogy a férfiak nem vágynak társra, csak az bonyolult, mert felelősség, meg mert rossz példákat láttak vagy nem is ismerik magukat, hogy mit akarnak és hogy ha annak az ellenkezőjét is, akkor már irreális. Aztán az biztonságosabbnak tűnik, hogy először kipróbálni a csajt, megéri-e az érzelmeket meg anyagiakat. És persze rangot is jelent a haverok előtt, minél több trófea jön össze. (Akár házasság mellett.) Egyébként még pár éve mennyit ríttak a csajok, hogy nem őszinték a férfiak és hazudnak itt romantikát, mikor csak azt akarják. Hát most már azok.
2023. ápr. 21. 12:32
 39/40 anonim ***** válasza:
95%

#33-as, Barnabás, te vagy a "csókhiányos fèrfi" aki règen leìrta itt az èletèt?

(Felesèg aki nem akar szexelni, kisgyerek mellett)

2023. ápr. 21. 18:52
 40/40 anonim ***** válasza:

#10..."Azt javaslom, hogy 35 körüliekkel ismerkedj, ha komolyat keresel, ők szeretnének családot"

Jót nevettem. 42 vagyok és csak szexkapcsolatot keresek. Nincs gyerekem és nem is szeretnék.

okt. 4. 06:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!