Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelenség ez a rengeteg laza kapcsolatot, egyéjszakát kereső pasi a társkereső oldalakon?!
Rengeteg egyéjszakás, laza, alkalmi kapcsolatokat kereső pasi van a társkereső oldalakon. Mi ez a jelenség?! Senki nem keres komoly kapcsolatot?! Talán rossz helyen keresek, és hagyjam az internetes társkereső oldalakat?!
Hihetetlen mennyi, potya szexet akaró pasi van, komoly kapcsolatot szinte senki sem keres. Miért van ez?
(Nem kérek semmilyen privát üzenetet itt, nem ismerkedek itt, előre szólok! Köszönöm).
Olyanok vagytok, mint a liberálisok. Ha valaki nem osztja a véleményeteket, rögtön rásütitek a "gyűlölet" jelzőt, és személyeskedni kezdtek.
(Miért érzem azt, hogy amúgy sem éppen Mi Hazánk szavazók vagytok..)
Mégegyszer: a 30-as válaszomban azt írtam, hogy amilyen agresszíven kommenteltek, az számomra azt sugallja, hogy nem lehettek a való életben normális, kiegyensúlyozott emberek, és nem lehet ilyen a kapcsolatotok sem.
Ez az indulat, amivel kommenteltek, két dolgot jelenthet:
1) egyedül vagytok, akiket a férfiak csak használtak, de nem tartották érdemesnek komoly kapcsolatra.
2) el vagytok nyomva a kapcsolatotokban, nincs szavatok otthon, az ebből eredő frusztrációt pedig anonim agresszióval kompenzáljátok.
Akárhogy is, én sajnálom, hogy ilyen sikertelenül alakult az életetek, de akkor sem jogosít fel titeket erre a keserű gyűlöletre, amit itt produkáltok.
🤣
Higgy, amit szeretnél. Nem én nyekergek, hogy milyen szánalmasak a férfiak.
#33-as, Barnabás, te vagy a "csókhiányos fèrfi" aki règen leìrta itt az èletèt?
(Felesèg aki nem akar szexelni, kisgyerek mellett)
#10..."Azt javaslom, hogy 35 körüliekkel ismerkedj, ha komolyat keresel, ők szeretnének családot"
Jót nevettem. 42 vagyok és csak szexkapcsolatot keresek. Nincs gyerekem és nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!