Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelenség ez a rengeteg laza kapcsolatot, egyéjszakát kereső pasi a társkereső oldalakon?!
Rengeteg egyéjszakás, laza, alkalmi kapcsolatokat kereső pasi van a társkereső oldalakon. Mi ez a jelenség?! Senki nem keres komoly kapcsolatot?! Talán rossz helyen keresek, és hagyjam az internetes társkereső oldalakat?!
Hihetetlen mennyi, potya szexet akaró pasi van, komoly kapcsolatot szinte senki sem keres. Miért van ez?
(Nem kérek semmilyen privát üzenetet itt, nem ismerkedek itt, előre szólok! Köszönöm).
3# nagyon jól megírta.
Örülök hogy nem ma vagyok huszonéves fiatal és nem kell ma ezzel küzdenem. Párommal mi még hiszünk a szeretet erejében és egyikünk se az az eldobjuk mert nem megy tipus...elhatározás kérdése is, persze mindkét fél részéről.
Rengeteg foglalt fèrfi van a társkeresőkön, akik nyilván laza kapcsolatot keresnek.
Viccesek a válaszok, a fèrfiak tènyleg azt hiszik, hogy mi nem unjuk meg őket?
Nekünk sem izgalmas ugyanaz a farok èveken keresztül...
12. Valamire nagyon rátapintottál!
Nehéz manapság elég jó férfinek érezni magad sajnos.
Mindig van értelmesebb, agilisabb, szebb, magassabb…. pasi aki mellet kőnyű kevésnek érezni magad.
Kicsit olyan lehet ez mint a nőknél az az érzés amit az tökéletes modellek, meg a közösségi média kivált.
Azon egyszerű oknál fogva , hogy nem éri meg a kapcsolatba fektetett energia.
Sokkal boldogabb így az élet.
Azért a realitásnál maradva...a rengeteg pasi azért keres könnyű kalandot, mert otthon nem kap semmit!! Vagy ha kap, abban sincs sok köszönet.
Én teljesen monogám vagyok (nő) de nem tudom elítélni őket. Hajmeresztő sztorikat hallottam már férfiaktól, szóval a nők is megérik a pénzüket.
"Hajmeresztő sztorikat hallottam már férfiaktól,"
Kíváncsi lennék a másik oldalra is:)
Amúgy én szívesen kifejteném a véleményemet a témában... személyesen (!). Az a baj itt, hogy van egy csapat femináci grrrlpower lelkű nő, akik egymást jól felpontozzák, majd olyan szinten fröcsögnek, hogy az gusztustalan. Olyan kíváncsi lennék rátok, milyenek lehettek a való életben.
Ehhez a személyiségvonáshoz egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy ti a munkában és a magánéletben kiegyensúlyozott, finom nők lennétek, akiknek minden rendben van a kapcsolatában.
Küldjétek a piros kezeket, csajok! 🖐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!