Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnék nőt ha elhíztam az utóbbi években, viszont nő nélkül nincs motivációm fogyni se?

Figyelt kérdés
A kövér nők nem jönnek be így az nem opció, hogy keressek olyat.
2023. ápr. 19. 14:47
 81/108 A kérdező kommentje:

Sosem hallottad még senkitől, hogy "megkaptam xy"-t? Filmeket se nézel ahol ezt hallanád ha ismerősöktől nem?

Bruce Lee-val példálózni elég hülyeség. Olyan mintha sima közúti vezetésről beszélgetnénk és te felhoznád példának pl. Hamiltont hogy na de hát ő hogyan vezet.

Irreleváns.

Mivel nem születtem jóképűnek így ez a fő probléma. A testalkat már csak a második szempont.

A nőt a külsőddel kapod meg nem a személyiségeddel. Ha nem a külsőn múlna már rég lett volna csinos barátnőm. Annyit szaporodhatnék amennyit csak akarnék, ha ezt szeretném. De nem vágyok gyerekre.

Továbbra is irreleváns az, hogy sok férfi beéri valami dagadt és/vagy ronda nővel. Nekem ezek nem kellenek. Ha én is beérném ilyennel akkor már rég kapcsolatban lennék. De ez engem nem vonz, inkább taszít egy ilyen nő. Akkor inkább az egyedüllét.

2023. ápr. 20. 15:54
 82/108 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradjsz egyedül. Mi a kérdés?
2023. ápr. 20. 15:59
 83/108 anonim ***** válasza:
100%

Megkönnyebbülés tudni, hogy nem fogsz szaporodni.

Te nem éred be ronda és kövér nőkkel, ahogyan a te ronda és kövér külsőd se kell másnak. Ugyanaz.

2023. ápr. 20. 16:00
 84/108 A kérdező kommentje:

Szép és csinos nő társaságát jobban preferálnám mint az egyedüllétet.

Az, hogy csúnya nőre nem vágyok, nem jelenti azt, hogy az egyedüllétre jobban mint egy szép és csinos nőre.

Miért is lenne megkönnyebbülés? Amikor én 31 évesen több sikert és fizetést értem el mint itt 5 másik válaszoló együttvéve? Vagy amiatt, hogy nem vagyok jóképű? Máskor azzal példálóztok, hogy még a csúnya férfiak is szaporodnak, nem hogy az átlagos kinézetű férfiak mint én.

2023. ápr. 20. 16:05
 85/108 anonim ***** válasza:

Shrek ha nem akarsz mozogni akkor miért nem csináltatsz magadon egy zsírleszívást?

Pénzed tuti lenne rá mert kb mindig felhozod, a karriered.

2023. ápr. 20. 16:26
 86/108 A kérdező kommentje:

Az csak a hiszékeny és buta nőknek való egy jó kis pénzlehúzásra, semmi másra nem jó.

2023. ápr. 20. 16:31
 87/108 anonim ***** válasza:
100%
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2023. ápr. 20. 17:06
 88/108 anonim ***** válasza:
100%
De a szép nő (meg a csúnya se) vágyik rád. Szóval ez van.
2023. ápr. 20. 18:10
 89/108 A kérdező kommentje:

Rengeteg csúnya és átlagos nő vágyik rám.

2023. ápr. 20. 18:16
 90/108 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy. Fogd már vel avval a parányi agyaddal, hogy egyedül fogsz maradni. Senkit nem érdekel a karriered meg a fizetésed. Egy elviselhetetlen unalmas alkesz vagy, aki buta mint a fsz.
2023. ápr. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!