Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnék nőt ha elhíztam az utóbbi években, viszont nő nélkül nincs motivációm fogyni se?

Figyelt kérdés
A kövér nők nem jönnek be így az nem opció, hogy keressek olyat.
2023. ápr. 19. 14:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 A kérdező kommentje:

Én buta vagy, te okos. Mennyit keresel? Milyen pozícióban vagy?

Ja, hogy az ötödét nem keresed meg? Sok szinttel lejjebb vagy?

Akkor miért próbálsz kioktatni? Olyan párom mint neked, nekem is lehetne csak éppen én ilyennel nem érem be, ahogy a te pozicióddal meg fizetéseddel se érném be.

2023. ápr. 20. 19:17
 92/108 anonim ***** válasza:

Shrek rajottem neked kb kimerül annyiban a gondolkodasmodod,hogy azt hiszed csak azert mert visszonylag jó egzisztenciad van neked jar egy baratno...

Nagyon nem így működnek a dolgok

2023. ápr. 20. 19:19
 93/108 anonim ***** válasza:
100%

90*

Ogre! Nem kezdek bele ebbe a felesleges vitába...volt már téma.

Tudom te 2 hét alatt keresel annyit mint Én. Az nem számít, hogy laza munkám van mellé és a magam főnöke vagyok...na Nekem nem hogy Te senki nem pófázik.

A szinteket meg inkább hagyjuk. Tegyük fel jól keresel és? Mire mész vele? Van pénzt kvra, sörre meg kajára...mellé dagadt is vagy, lusta is és unalmas is. Ráadásul akkor a szád...itt neten.

Azt is fogd fel, hogy nem bukok a nőkre mer nem lezbikus vagyon. A párom meg nekem tetszik és pont.

Igen nagy a pofd amúgy. Élőbe gondolom kussolsz, bár ha annyira ronda vagy lehet azért mert kaptál már párat.

Neked ez az egyetlen örömöd , hogy itt szidsz mindenkit meg nyavalyogsz össze vissza (már nem csak pénteken és szombaton) gyűjtöd a kommenteket (mi segítünk...ne mondd hogy nem😅). Állítom erre vered a kis pcsd is.

2023. ápr. 20. 21:52
 94/108 anonim ***** válasza:
100%
93 vagyok. Ja kedves Ogre még mindig feltehetjük a kapcsolatot és akkor kiderül ki kicsoda. Jajj bocsi, ahoz gyáva vagy...
2023. ápr. 20. 21:54
 95/108 A kérdező kommentje:

*pár nap alatt

2023. ápr. 20. 21:54
 96/108 anonim ***** válasza:
100%
80 vagyok, fogd már fel hogy nőt nem MEGKAPSZ mert nem tárgy te ostoba, alkoholista involuntary celibate :D Ameddig úgy gondolod hogy KAPNI fogsz nőt valaha, soha egy se fog a közeledbe menni. De a világnak jobb úgy.
2023. ápr. 21. 12:16
 97/108 anonim ***** válasza:
100%
96. Hiaba magyarazod el neki mar nem tudom hanyadik alkalomal ez az "észlény" úgyis csak annyit fog visszaregalni kb, hogy Dehát nekem átlagon felüli vagyonom és intellegenciám van majd akkor hallgatok valakire ha ő is olyan szineten van mint én.
2023. ápr. 21. 12:23
 98/108 anonim ***** válasza:
100%

Pár nap alatt ja... mivagy te politikus? Szerencsétlen.

Ha annyira pénzes vagy meg van ház meg kocsik, stb... akkor bármin jó nőt kapnál. Ahhoz nagyon retardáltnak kell lenni ha nem tudsz "szerezni".

2023. ápr. 21. 12:54
 99/108 anonim ***** válasza:
100%

"Ha annyira pénzes vagy meg van ház meg kocsik, stb... akkor bármin jó nőt kapnál. Ahhoz nagyon retardáltnak kell lenni ha nem tudsz "szerezni"."

Prostit állítólag tud szerezni, de neki olyan jó nő kell, aki önmagáért szeretni.

De itt már bőven bemutatta, hogy milyen is az a jellem, amiért szeretet vár.

-végtelenül felszínes, mint azok a nők, akik után itt rinyál állandóan

-egoista, lenéző

-önző

-lusta, tohonya-ő ugyan senkiért meg nem mozdul

-alkesz-szerinte nem, hiszen a heti több rekesz sör teljesen normális

-kétszínű -az egész élete színészkedéssel telik az emberek felé

Ezen ugyan mit is lehetne szeretni? 🤷‍♀️

2023. ápr. 21. 15:22
 100/108 A kérdező kommentje:

Átlagfeletti intelligenciával, sikerrel, pénzzel rendelkező úriember aki jó belsőértékekkel is rendelkezik, átlagos kinézettel.

Szerintem ez szerethető lenne ha nem lenne átmosva a nők agya arra, hogy csak a jóképű férfit kergessék.

2023. ápr. 21. 16:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!