Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnék nőt ha elhíztam az utóbbi években, viszont nő nélkül nincs motivációm fogyni se?

Figyelt kérdés
A kövér nők nem jönnek be így az nem opció, hogy keressek olyat.
2023. ápr. 19. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/108 A kérdező kommentje:

Nem tetszenek a kövér nők, de még ha ezt el is fogadnám ideiglenese az se lenne opció mivel egy kövér nő ha leadja a súlyt akkor nem lesz szép a bőre, megereszkedett lesz, stb.. márpedig nekem fontos, hogy szép bőre legyen, szép mell, szép fenék, stb.

Egy férfi mint én akinek van egy pocakja az ledobja és ugyanúgy jól fog kinézni vékonyabban, izmosan. Nőknél ez más.

Senki nem magáért fogy le , ez egy hazugság a világ felé és önámítás. Maximum abban az esetben ha valaki félti az egészségét akkor igaz ez, de esztétikai szempontból azért fogy le, hogy jobban nézzen ki és ezzel tetszen másoknak. Kvázi nem magáért fogy le, hanem mások tetszéséért.

Voltam már vékony is akkor se kaptam csinos nőt, annyi, hogy akkor még nem volt olyan jó fizetésem és pozícióm mint most.

Nem iszok meg 50 sört az már extrém lenne, 30-40-et maximum. Persze, hogy eszek, pont erről beszélek, hogy élvezem az életet mivel megtehetem. Vacsora után mindig éttermi ételeket rendelek, általában bőségtálakat, hogy többféle ételből válogathassak még ha nem is eszem meg mindet.

Ezért ha kapnék egy megfelelő nőt, aki más módon boldogítana és kitöltené az űrt akkor kevesebbet söröznék ami már egyből fogyasztó, illetve amikor nem sörözök be akkor nem is szoktam ilyen nagy vacsorákat tartani.

2023. ápr. 19. 15:19
 22/108 A kérdező kommentje:

Miért hagyna el? Nem ez a cél.

Nem vagyok dagadt, van rajtam felesleg, de a dagadtság nem itt kezdődik. Pláne, hogy nem mindegy, hogy valaki erős vázizomzattal rendelkezik mint én, vagy csak simán elhízott.

Minek éljek idős koromig ha mellette sanyargatnám magam azzal, hogy nem iszok és eszek finomakat és mellette még megfelelő nőt se kapok?

Jobb úgy élni 70-80 évet, hogy az ember folyamatosan megvon magától minden jót, hogy tovább éljen és semmi élvezet nincs az életében vagy inkább él 50 évet de legalább addig megad magának minden lehetséges élvezetet?

2023. ápr. 19. 15:23
 23/108 anonim ***** válasza:
100%
Erre térjünk vissza 50 éves korod körül. Borítékolható, akkor egész másképp gondolod. :)
2023. ápr. 19. 15:28
 24/108 anonim ***** válasza:
100%

#22: "Miért hagyna el? Nem ez a cél."

Mármint KINEK a célja? Mert hogy a nőnek mi a mindenkori célja, azt te nem fogod ám befolyásolni, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem.

25/108 anonim ***** válasza:
100%

"és mellette még megfelelő nőt se kapok?"

És ez továbbra is így fog maradni.

26/108 anonim ***** válasza:
97%
Ezt tuti fizetik hogy ide okádja a baromságait. Nem hiszem, hogy valaki tényleg ekkora barom legyen.
2023. ápr. 19. 15:31
 27/108 anonim ***** válasza:
100%
9 En nem is mondok olyat, hogy akkor vallalok, ha ot eloleptettek :) Akkor vallalnek csak kolykot, ha nekem lenne egyedul annyim, hogy egymagam is el tudjam akar tartani.
2023. ápr. 19. 15:32
 28/108 A kérdező kommentje:

Nyilván máshogy gondolja az ember amikor éppen haldoklik mondjuk és arra gondol, hogy miért így miért úgy. De ugyanúgy ez van 70 évesen is.

Csak ha nem kapok nőt és mellette mondjuk zöldséget zabálok meg vizet iszok akkor lehet tovább élek csak éppen kényelmetlenül.

Meglátjuk.

2023. ápr. 19. 15:32
 29/108 anonim ***** válasza:
100%
Igyál egy sört! Vagy tizet.
2023. ápr. 19. 15:37
 30/108 anonim ***** válasza:
100%
Kapni soha nem fogsz nőt. Mert nem kapod, hanem annak a nőnek akarnia kell téged. De téged ki akar?
2023. ápr. 19. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!