Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnék nőt ha elhíztam az utóbbi években, viszont nő nélkül nincs motivációm fogyni se?

Figyelt kérdés
A kövér nők nem jönnek be így az nem opció, hogy keressek olyat.
2023. ápr. 19. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
96%

"Az, hogy te még nem hallottál ilyet ismerősi körben az nem jelenti azt, hogy nem egy létező probléma ez és, hogy egyedül lennék vele.."

Nem tudsz szöveget értelmezni?

Akkor leírom még egyszer, hátha érthető lesz: Sok kövér ember van, sokféle kifogást is hallottam már, de azt a kifogást, hogy pár kéne ahhoz, hogy hajlandó és motivált legyen fogyni, nőtől nem hallottam, férfitól viszont több tucatszor. És nemcsak fogyásra, hanem egyebekre is.

Vagyis eléggé úgy tűnik, hogy ezt a szánalmas kifogást inkább férfiak hozzák.

"Az, hogy te még nem hallottál ilyet ismerősi körben az nem jelenti azt, hogy nem egy létező probléma ez és, hogy egyedül lennék vele.."

Mondjuk ott, hogy senki nem akar egy dagadékkal összejönni, aki talán lefogy, talán nem, sem olyannal, akinek annyi tisztelete nincs saját maga felé, hogy magáért és az egészségéért tegyen ennyit.

"Nem mindegy, hogy mitől hízik el az ember, azért mert jól él és élvezi az életet vagy mert mondjuk egy kényszeres evő és édeségekkel tömi magát mint sok nő."

Szerintem te csak nyugodtan fogd be a pofádat, és ne oltogass másokat.

És de igen, rohadtul mindegy, mitől hízott el, ugyanaz a végeredmény.

2023. ápr. 19. 15:07
 12/108 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem legyél tanár és akkor lefogysz.
 13/108 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, te sem vagy opció
 14/108 anonim ***** válasza:
100%
Hát de az legyen a motivációd, hogy ha lefogysz, akkor majd könnyebben találsz vékony nőt. Ha egyből a tenyeredbe hullik a jutalom, akkor miért is próbálkoznál utána? Hat azért mert eszed ágában sincs lefogyni valójában, a nő csak egy kifogás.
2023. ápr. 19. 15:08
 15/108 anonim ***** válasza:
94%

"Nem mindegy, hogy mitől hízik el az ember, azért mert jól él és élvezi az életet vagy mert mondjuk egy kényszeres evő és édeségekkel tömi magát mint sok nő."

Ezt most úgy mondod, mintha az átlagosan heti 50 sör, amit te iszol, az nem lenne egyenértékű 5 teljes nap energiabevitelével. Ha csak a kalóriát nézzük 7 nap alatt te 12 napra elegendő kalóriát viszel be, feltéve, ha eszel is valamit, nem csak iszol. De eszel, hisz valamiből tápanyag is kell.

Szóval ez pontosan az a szint, amit egy kényszeresen nasizó is cisnál.

2023. ápr. 19. 15:10
 16/108 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest még te is kényszert éreztél, hogy beírd ide ezt.

A feltevés jó, elismerem. Viszont ha a nő kérné, hogy dobjak le egy kis súlyt mert úgy jobb lenne az összhang akkor megtenném. Nyilván ha azt mondaná, hogy így is jó vagyok akkor nem sanyargatnám magam.

Magam miatt minek fogynék? Csak a nők szempontjából lehet érdekes, hogy pocakos e az ember vagy sem.

Nem vagyok dagadt, csak van rajtam felesleg a finom ételek és italok miatt, mivel jól érzem magam így, nem salátákat meg ásványvizet fogok enni/inni esténként és sanyargatni magam a semmire, hanem élvezni az életet. Dagadt ott kezdődik, hogy 130+ kg egy férfi az én magasságomnál, én meg 100 körül mozgok.

Ezeket a dolgokat akkor csökkenteném ha ellensúlyozná egy megfelelő nő az ebből szerzett örömöket. Nyilván kevesebb sört innék és ezáltal kevesebbet is ennék ha lenne egy nő aki más téren boldogít és szolgálja ki az igényeimet.

17/108 anonim ***** válasza:
94%
Összejön veled a bombanő, ettől te lefogysz, ő meg elhagy. Ez mire jó? Akkor újra nekiállhatsz az evésnek?
 18/108 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de kis furfangos, új fajta kérdés.

Ha tudtam volna, hogy te vagy az, nem írtam volna semmit.

2023. ápr. 19. 15:11
 19/108 anonim ***** válasza:
87%
170 centi vagy 100 kilóval. Igenis dagadt vagy, nem hiába rajtad ragadt a Shrek gúnynév.
2023. ápr. 19. 15:13
 20/108 anonim ***** válasza:
100%

"Magam miatt minek fogynék? Csak a nők szempontjából lehet érdekes, hogy pocakos e az ember vagy sem."

Hm... pedig állítólag tájékozott vagy. De ezek szerint még nem hallottál szív- és érrendszeri betegségekről, amik vezető halálokok hazánkban és elsődleges okuk a túlsúly, egészségtelen életmód.

Azt tökre értem, hogy az evés-ivás a fő boldogságforrásod, deee... ez nem lesz fenntartható hosszútávon. Mármint konkrétan bele fogsz dögleni.

2023. ápr. 19. 15:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!