Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem vesznek észre a korban hozzám illő nők?
Figyelt kérdés
Itt vagyok 35+ évesen, és a korban passzoló 25-42 éves korosztály észre sem vesz, ellenben a 17-23 évesek nagyon is. Buszon, vonaton, edzőteremben szólítom le őket, fülig ér a szájuk, nekem is, amíg meg nem hallom, hány évesek.2023. ápr. 18. 20:19
1/16 anonim válasza:
Mert egy érett nőnek nem fog kelleni egy éretlen férfi?
2/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék éretlen?
2023. ápr. 18. 20:21
3/16 anonim válasza:
Fiatalabbnak nézel ki a korodnál? Az nem lehet?
4/16 A kérdező kommentje:
De, így van. A hajamat leszámítva 5-6 évvel fiatalabbnak tippelnek arcra.
2023. ápr. 18. 20:26
5/16 anonim válasza:
No, de te vagy az, aki nem a korosztályát szólítja meg...
6/16 A kérdező kommentje:
Hát, mert csak tőlük látom a jeleket, hogy jöhet a dolog részükről.
2023. ápr. 18. 20:32
7/16 anonim válasza:
Mindenkitől megkérdezed a korát?
8/16 A kérdező kommentje:
Beszélgetés során, mikor mondja, hogy másodéves egyetemista nappalin, három évvel ezelőtt érettségizett, akkor már nem kell külön kérdezni.😄
2023. ápr. 18. 21:06
9/16 anonim válasza:
Igen, de aki nem suliba jár? Egy 30 éves is mondja neked, hogy mikor X éve érettségiztem?
10/16 A kérdező kommentje:
Valahogy mindig kifogom az éppen érettségi előtt álló/az egyetem elején tartókat.
A másik kérdésedre a válaszom pedig, hogy oké, de rajtuk viszont meg nem azt látom, hogy nyitottak lennének.
2023. ápr. 18. 21:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!