Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjam el hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el hogy egy biológiai hulladék vagyok?

Figyelt kérdés
Nem talàlok magamnak senkit, volt màr kapcsolatom de sok évvel ezelőtt. Màs egyik hétről a màsikra tud új kapcsolatba keveredni én akàrhogy próbàlkozom csak a csalódàs. Próbáltam vàltoztatni a hozzààllàsomon, rengeteg randin voltam, személyes leszólìtàst is próbàltam , 3 online társkereső oldalon is fent vagyok de semmi. Kicsit úgy érzem hogy nekem ez a pàrkeresés olyan mint halnak a fàramàszàs. Egyszerűen nem megy,és tudom hogy ez nem normàlis és valamilyen szinten selejtes vagyok úgy érzem. Az öngyilkosság gondolata is felmerült bennem de a családom legfőképpen szüleim miatt nem léptem meg. 29/f vagyok
2023. ápr. 18. 12:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
94%
#29 Értem. Viszont amennyit elmondott magáról, abból világos, hogy nem azzal van gond, hogy milyen nőknél próbálkozik, hanem hogy nincs önbecsülése, nincs élete, nincsenek barátai. Ezen lehet és kell is változtatni.
2023. ápr. 18. 15:22
 32/42 A kérdező kommentje:
#31 Szeretnék is csak kb az összes célhoz jó szociális skillek kellenének.
2023. ápr. 18. 15:45
 33/42 anonim ***** válasza:

#23: ha hozzászólhatok, nekem például egyik sem az esetem. Az első konkrétan gyerek külsejű, ettől nem tudnék elvonatkoztatni. A második hölgy sem feltétlenül, de benne van valami, amivel élőben lehet, hogy úgy megfogna, hogy fülig belezúgnék.

38/f

2023. ápr. 18. 15:50
 34/42 anonim ***** válasza:
Linkelj egy fotó egy férfiról aki kb hasonló hozzád.
2023. ápr. 18. 15:59
 35/42 anonim ***** válasza:
#34 Ha figyelmesen elolvastad volna a hozzászólásait, megértenéd, hogy ez a történet nem a kérdező külsejéről szól.
2023. ápr. 18. 16:09
 36/42 anonim ***** válasza:
28%
35. Ne hülyítsd szegényt, visszautasítják a nők tömegesen, hát persze hogy arról szól. Ha nem arról szólna akkor *kidobnák* a nők tömegesen.
2023. ápr. 18. 16:31
 37/42 anonim ***** válasza:
49%

#36 Pedig egyértelmű. Amíg a homlokára van írva, hogy nem szereti magát, amíg nincs élete, addig nem lesz vonzó a nők szemében.

Gyanítom, te egy incel alapvetés ("csak a külső számít") mellett próbálsz érvelni, a férfiakat chadekre és bétákra (vagy mikre) osztva. Na, pont az a hülyítés.

2023. ápr. 18. 16:43
 38/42 A kérdező kommentje:
Nos akkor lehet soha nem lesz senkim vagy csak abban a ritka esetben ha egy nőnek bejövök úgy ahogy vagyok minden negatív tulajdonsàgommal. Tudom magamról hogy sosem leszek megelégedve magammal kb halálomig.
2023. ápr. 18. 17:19
 39/42 anonim ***** válasza:
90%
#38 Ezt valószínűleg te sem hiszed el. Az érzelmi problémákon lehet segíteni pl. terápiával, az önismeret fejlesztésével. Az önbecsülés sajnos olyan, hogy nagyrészt a kezdőcsomagból gazdálkodhatsz, amit a szüleidtől kaptál. Önmagad elfogadása, eredmények, sikerek tudatosítása révén azért ezt is lehet fejleszteni. A szociális skilleket szintén. Mindezt nem egyik napról a másikra, nyilván komoly munka kell hozzá.
2023. ápr. 18. 17:30
 40/42 A kérdező kommentje:
#39 Ez lesz mert érzem hogy ez igy nagyon nemjo. Az màs kérdés hogy mikor tudom magamat elszànni ismét. Most elég sokminden zajlik, jővő év elejétől tudnàm ezt az egész önfejlesztést elkezdeni csak magamra koncentrálva. Màshogy nem is lenne értelme
2023. ápr. 18. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!