Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjam el hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el hogy egy biológiai hulladék vagyok?

Figyelt kérdés
Nem talàlok magamnak senkit, volt màr kapcsolatom de sok évvel ezelőtt. Màs egyik hétről a màsikra tud új kapcsolatba keveredni én akàrhogy próbàlkozom csak a csalódàs. Próbáltam vàltoztatni a hozzààllàsomon, rengeteg randin voltam, személyes leszólìtàst is próbàltam , 3 online társkereső oldalon is fent vagyok de semmi. Kicsit úgy érzem hogy nekem ez a pàrkeresés olyan mint halnak a fàramàszàs. Egyszerűen nem megy,és tudom hogy ez nem normàlis és valamilyen szinten selejtes vagyok úgy érzem. Az öngyilkosság gondolata is felmerült bennem de a családom legfőképpen szüleim miatt nem léptem meg. 29/f vagyok
2023. ápr. 18. 12:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
65%
A szüleid hogy találkoztak? Apukád mit csinált máshogy az ismerkedésben, mint te?
2023. ápr. 18. 12:29
 2/42 A kérdező kommentje:

Munkahelyen ismerték meg egymàst..

És ott is próbàlkoztam az kimaradt persze sikertelenül..

2023. ápr. 18. 12:32
 3/42 anonim ***** válasza:
10%
Ez van, kicsivel tobben varnak el mint regebben.
2023. ápr. 18. 12:37
 4/42 anonim ***** válasza:
98%

Azért azt nem fejtetted ki, hogy miben áll a biológiai hulladékságod.

Mert én pl. pszichés betegségekkel küzdök és emiatt tényleg nem vagyok alkalmas párkapcsolatra.

Neked milyen problémáid vannak?

2023. ápr. 18. 12:43
 5/42 anonim ***** válasza:
83%

"Màs egyik hétről a màsikra tud új kapcsolatba keveredni"

És? Nagyon rossz irányból közelíted meg a dolgokat. Mondjuk azok, akik szakítás után egy héttel már mással vannak, azoknak a kapcsolataik általában nem olyanok, amiket mondjuk én egy igazi, komoly kapcsolatnak neveznék. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kellene ráhajtani.

Egyébként meg: önbizalom. Volt már kapcsolatod, szóval annyira nem lehetsz rémes, hogy senki ne akarna veled összejönni. Csak te most görcsösen akarod, és bizony eléggé negatív is vagy.

2023. ápr. 18. 12:44
 6/42 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj, hogy utálod magad. Amíg ezen nem változtatsz, addig biztosan nem lesz barátnőd. (Legfeljebb olyan, aki még sérültebb, de abból nem sok jó fog kisülni.)

Először magadon kellene dolgoznod. Ha majd eljutsz odáig, hogy jól érezd magad a bőrödben, és egyedül is képes legyél programokat, időtöltéseket találni magadnak, akkor sokkal pozitívabb lesz a kisugárzásod. Legyenek céljaid, hobbijaid, szerezz élményeket, hogy tudj mit mondani magadról. Tduom, ezt nagyon egyszerű leírni, de akár évekbe telhet megvalósítani. Mégse tudok jobbat.

2023. ápr. 18. 12:48
 7/42 anonim ***** válasza:
17%
Gondolj bele mennyivel rosszabb lenne ha párkapcsolatban élnél, és ott éreztetnének veled ugyanezt. Mondjuk szexmegvonás, a nő ugráltak, megjegyzéseket tesz rád stb. Ne gondold azt hogy egy kapcsolatban csak szerelem, tüncikézés,simik, na meg a szex megy folyamatosan!
2023. ápr. 18. 12:53
 8/42 anonim ***** válasza:
93%
Kb még 40 évig kell kibírnod
2023. ápr. 18. 12:55
 9/42 anonim ***** válasza:
77%
És milyen kaliberű nőknél próbálkoztál?
2023. ápr. 18. 12:55
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinál ilyet a nő mert azon nyomban szakítanék. Bár még sosem fordult elő ilyen, mivel eleve el se jutok odáig egy ilyen emberrel

2023. ápr. 18. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!