Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjam el hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el hogy egy biológiai hulladék vagyok?

Figyelt kérdés
Nem talàlok magamnak senkit, volt màr kapcsolatom de sok évvel ezelőtt. Màs egyik hétről a màsikra tud új kapcsolatba keveredni én akàrhogy próbàlkozom csak a csalódàs. Próbáltam vàltoztatni a hozzààllàsomon, rengeteg randin voltam, személyes leszólìtàst is próbàltam , 3 online társkereső oldalon is fent vagyok de semmi. Kicsit úgy érzem hogy nekem ez a pàrkeresés olyan mint halnak a fàramàszàs. Egyszerűen nem megy,és tudom hogy ez nem normàlis és valamilyen szinten selejtes vagyok úgy érzem. Az öngyilkosság gondolata is felmerült bennem de a családom legfőképpen szüleim miatt nem léptem meg. 29/f vagyok
2023. ápr. 18. 12:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
93%
Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy milyen nőket célzol meg.
2023. ápr. 18. 14:55
 22/42 anonim ***** válasza:
95%
Arra sem válaszolt, hogy alapjában véve mi a problémája saját magával.
2023. ápr. 18. 14:57
 23/42 anonim ***** válasza:
60%

Az alábbi két nő közül melyiküknél próbálkozol be?

[link]

[link]

Mert nyilván nem mindegy.

2023. ápr. 18. 15:02
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

23

Itt most mit kéne nézni? :) Női szemmel mindketten csinos nők.

2023. ápr. 18. 15:06
 25/42 A kérdező kommentje:
#21 bocsi elsikolottam felette. Többféle nőt céloztam meg. Bepróbàlkoztam nagyon szép nőknél is amikor màr elszakadt a cérna mind1-mind1 alapon illetve adtam lejjebb is.Mondjuk mindenàron nem akarok kapcsolatot azért vannak alap elvárásain kinézet ügyileg. Nincs gondom ha valaki molettebb mert énsem vagyok vékony izmos ìgy nem vàrhatom el a màsiktól viszont amikor màr lefolyik valaki a székről az nemjön be.#22 A probléma saját magammal az hogy az emberi kapcsolatok terén nem vagyok sikeres. Úgy jól el tudok beszélgetni emberekkel de érzelmileg közel csak nagyon kevés ember van hozzàm. Baràtom sincs sok,sőt igazából senki. A munkában tanulásban sikeres vagyok ezenkívül egy nagy 0 az életem. Szüleimmel lakok,nyìlvàn nem szeretnék örökre itt maradni de még a fizum ahhoz karcsú hogy a mai albi àrak mellett kirepüljek egyedül. Meghát mivel nincs életem igy annak semmi értelme hogy egyedül üljek egy üres lakásban annàl az is jobb hogy otthon lakok.
2023. ápr. 18. 15:08
 26/42 anonim ***** válasza:
94%

24-es: igen, szerintem is.

De férfi szemmel a felső egy tipikus uwu girl akiért sokak nyála folyik és a másodiknál sok incel felháborodik, hogy túl nagy az orra, túl karakteres az álla, stb. stb.

2023. ápr. 18. 15:09
 27/42 A kérdező kommentje:
#23 mindkét làny teljesen okés. Egy személyes találkozó tudna dönteni hogy melyik a szimpatikusabb
2023. ápr. 18. 15:11
 28/42 anonim ***** válasza:
68%
#23 Nem értem, ez hogy jön ide. Hogy melyik nő tetszik neki a kettő közül, az ízlésbeli kérdés. Semmit sem árul el arról, hogy a kérdező miért nem sikeres a nőknél.
2023. ápr. 18. 15:13
 29/42 anonim ***** válasza:
95%

28

Szerintem azért kérdezik, hogy milyen nőket céloz meg, mert a férfiak ezekben a szám-mizériákban szenvednek (3/10-es, 9/10-es nő, stb.) és azt akarják kihozni belőle, hogy a saját szintjének megfelelő nőt választ-e.

2023. ápr. 18. 15:16
 30/42 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom aki hulladéknak tartja magát az 1-est ad magának a 10-ből.
2023. ápr. 18. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!