Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha jóképű férfikén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha jóképű férfiként nem tudok választani a sok lehetőségből?

Figyelt kérdés
Jóképű vagyok és magas. Nem túl izmos, de azért már nem is vékony. Mindig egész sok lánynak tetszem. Akik jobban megismernek érzelmes, érzékeny, mély gondolkodásúnak tartanak. Szeretnék egy barátnőt, de azt érzem túl sok lehetőség van és nem tudom ki lenne a legjobb. Szoktam általában normális, kapcsolatot akaró csajokat találni, ilyen értelemben nincs gond. Most van kb. 5-6 lány, akikkel ismerkedem, 2-vel már szexuális kapcsolatban is vagyok, de nem tudnám megmondani, hogy ő, ő vagy ő legyen a párom. Más férfiak, akiknél sok a jelentkező hogy döntenek? Vagy hasraütésre? Általában azt érzem, hogy az egyik lány ezért kell, a másik azért, tehát mindenkinek megvannak az erősségei és a gyengéi is, mindenki kicsit más a többihez képest, de nehéz választani.
2023. ápr. 18. 12:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyesmi néha kivéve a párhuzamosan több szexuális kapcsolatot, mert az nem megy. Pl, ki lenne jobb, akiben van empátia, de dohányzik vagy nincs ízlése, vagy akinek szuper az ízlése? Aki kedves de erős dohányos, vagy aki lelkisérült de inspiráló? N
2023. ápr. 18. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Igy kezdődik a lejtmenet egy ember életében. Nem véletlenül van ennyi sorbanállód. Én tuti megállnék a helyedben,és minden eddigi jelentkezőt kukáznék. pedig nő vagyok. Amikor ilyen helyzetbe vagy, és hallgatsz az intó szóra-utána jelenik meg az aki neked van rendelve.

Érdemes lenne várnod.

2023. ápr. 18. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ha nincs pénzed a szép lányok 95 százaléka úgyis a gazdagokat akarja kifogni úgyhogy ne válogass 😂

Ismertem egy külföldi modell fiút, az egyik legjobb pasi a földön de sosem volt pénze sem neki, sem a családjának és egy átlagos helyeske lánnyal van már évek óta nem egy bombanővel

2023. ápr. 18. 17:03
 14/19 A kérdező kommentje:

2. Köszönöm! A tiéd volt a leghasznosabb válasz. Az a baj, hogy főleg tinderen ismerkedem és ott nem annyira működik ez, hogy egyszerre csak egy emberrel beszélgetek, mert nagyon sok a ghostolás, vagy arra sok idő telik el, hogy valakivel a matchtől számítva van három randi két-három hét alatt és aztán utasít el valamiért. (Én sem tetszhetek mindenkinek.) Szóval több emberrel ismerkedem általában.

Igaz tavaly nem tindereztem és akkor jó volt, akkor élőben ismertem meg egy lányt és csak ő volt az életemben, de ott is felmerültek kötődési problémák, nem hittem el, hogy nekem lehet egy ilyen jó és normális kapcsolatom egy ilyen lánnyal.

3. Igen. Itt csak siránkozni lehet arról, hogy milyen szar az élet úgy kompletten? Oké, hogy sok nőnek tetszem, de ezen mi a dicsekvés, hogy kötődési problémáim vannak és nem tudok lehorgonyozni egyetlen társ mellett?

4. A világ legrosszabb dolga a hitetlenség. És te hitetlen vagy. Küldtem neked screenshotot privátban.

7. Hol ér körbe? Tinderen? Ismerősi köröm, ahol sokan ismernek mint olyan nincs, mivel nem a szülővárosomban élek, sokat költöztem és sokat mozgok különböző társaságokban és mindig jönnek új és új emberek az életembe és tinderre is, akik nem ismernek. Nem olyan vagyok, hogy ugyanazok az ismerőseim 10-20 éve és ott élek, ahol felnőttem, meg ugyanazzal a 10 emberrel lógok 20 éve. Nem mindenkinek ilyen élete van.

13. Ez jó nagy baromság. Megtaláljuk egymást a hasonló lelki beállítottságú lányokkal, akiknek nem a pénz az elsődleges az életben sem általában, sem a párjukat tekintve. Nem mintha túl csóró lennék, a koromhoz képest jól állok, amolyan átlagosan. Jól lenézed az összes nőt.

2023. ápr. 18. 19:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Magam is no vagyok, ráadásul sok orosz, ukrán, kelet európai modellt ismerek. Nem helyes fiatal pasijuk van, hanem 40es Sugar daddyjuk…

A 80 százaléknak

Nem mondtam hogy az összes ilyen

2023. ápr. 18. 19:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Értem. Nem modell barátnőim vannak, hanem átlagosan szép és helyes csajok, akik még lehet az osztály legszebb csaja sem voltak 20 lányból.
2023. ápr. 18. 19:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Jah hat akkor közülük nem mindegy kit választasz? 😂
2023. ápr. 18. 20:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezt magyaráztam egyébként, hány az extra nők nem a helyesre hanem a gazdagra mennek
2023. ápr. 18. 20:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Válaszd azt, aki téged jobban szeret.
2023. ápr. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!