Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igényes, jóképű, humoros, értelmes, szakmailag is számon tartott férfinak van-e még lehetősége megfelelő barátnőre akadni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 18:23
1/10 anonim válasza:
Nincs. Ilyen senkinek nem kell.
2/10 anonim válasza:
Most te a nőket nézed le annyira, hogy nem feltételezel róluk hasonlót, vagy mi bajod van neked?
4/10 anonim válasza:
Én meg ilyen vagyok, ja és szerény is
5/10 anonim válasza:
remélem csak olyannak van esélye aki vérlúzer, csóró, életképtelen, 140 centis és ugyanannyi kilós, 8 általánost 16év alatt teljesítő férfiállat.
6/10 anonim válasza:
Értelmes férfi egyébként nem tesz fel itt ilyen kérdést.
7/10 anonim válasza:
Ha ez mind igaz,amit írtál magadról,valami marhanagy gebasz akkoris tuti van veled,mert ilyen nincs,hogy abizti egy álompasiként definícionált valaki ne találhatna párt magának,ha azt szeretné. Rohadt fárasztóak az ilyen kérdések. Nézz magadba,lehet te értékeled túl magad és közben sehol semmi.
Vagy számodra milyen nő számít megfelelőnek?
8/10 anonim válasza:
Elég elbaszott személyiséged lehet, ha ezekkel a tulajdonságokkal nem sikerült barátnőt találnod.
9/10 I.B.T. válasza:
Én ugyanilyet keresek csak nőben, saját korosztályban.
10/10 A kérdező kommentje:
Több kapcsolatom is volt korábban, az igazit keresem.
2016. márc. 9. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!