Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha jóképű férfikén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha jóképű férfiként nem tudok választani a sok lehetőségből?

Figyelt kérdés
Jóképű vagyok és magas. Nem túl izmos, de azért már nem is vékony. Mindig egész sok lánynak tetszem. Akik jobban megismernek érzelmes, érzékeny, mély gondolkodásúnak tartanak. Szeretnék egy barátnőt, de azt érzem túl sok lehetőség van és nem tudom ki lenne a legjobb. Szoktam általában normális, kapcsolatot akaró csajokat találni, ilyen értelemben nincs gond. Most van kb. 5-6 lány, akikkel ismerkedem, 2-vel már szexuális kapcsolatban is vagyok, de nem tudnám megmondani, hogy ő, ő vagy ő legyen a párom. Más férfiak, akiknél sok a jelentkező hogy döntenek? Vagy hasraütésre? Általában azt érzem, hogy az egyik lány ezért kell, a másik azért, tehát mindenkinek megvannak az erősségei és a gyengéi is, mindenki kicsit más a többihez képest, de nehéz választani.
2023. ápr. 18. 12:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%

Régebben azt csináltam hogy talonban tartottam őket és végigmentem rajtuk. Ha valaki nem volt olyan jó akkor jött a következő.

Mostanában viszont már csak a hosszútávú dolgok érdekelnek, szerelmes meg elég nehezen tudok lenni, szóval leginkább az megy hogy visszautasítok mindenkit. Bár most épp van egy potenciális jelölt

2023. ápr. 18. 12:24
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Kötődési problémád van, vagy csak éretlen vagy még elköteleződni. Én is sokáig ilyen voltam, kapós lány vagyok, ha valakinek nem tetszett a viselkedése vagy bármi nem jött be rajta, jött a következő. Most már azért próbálom sokkal érettebben és türelmesebben kezelni a dolgot, és soha nem kavarok egyszerre több emberrel, mert akkor egyikből sem lesz kapcsolat (hogy mélyíted el egy emberrel az érzéseket, ha közben ott vannak mások is? Sehogy). Szerintem te még nem vagy elég érett ehhez, alacsony az érzelmi intelligenciád, nem érdekel, hogy másokat csak használsz.
2023. ápr. 18. 12:35
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Csak én érzem azt, hogy ez a kérdés burkolt dicsekvés?
2023. ápr. 18. 12:38
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Ezt elhiszi neked valaki?😂
2023. ápr. 18. 13:05
 5/19 anonim ***** válasza:

Van egy mondás, hogy : Egyik szél járás sem jó (kedvez) annak a kapitánynak, amelyik nem tudja , hogy melyik kikötőbe szeretne eljutni.

Szerintem itt keresd a kérdésedre a legmegfelelőbb választ:

www. [link]

Egyébként meg , ha két jó vagy két rossz lehetőség közül kell választani , akkor úgy kell tenni mint a filmekben lévő "Fő hős" bele kell ugrani a közepébe és kihozni belőle azt , hogy hősként, győztesként kerülj ki !

Ja és van még egy, ezt egy idősebb embertől tanultam annó én is:

Kétszer mérj és utána mindjárt vág is el!

Mert ha nem vágod el, akkor életed végéig, mindig csak méregetni fogsz és soha nem fogsz vágni!

Tudod mint a ruha szabó, amikor szabja a ruhának való szövetet!

Ha mindjárt az első mérés után le is vágja , nem biztos, hogy jó lesz, mert lehet, hogy rövid de lehet hogy hosszú lesz a levágott anyag.

Ezért , hogy se túl hosszú se túl rövid ne legyen, ezért az első mérést mindig le kel ellenőrizni még egy méréssel, de aztán a mérés után le kell vágni mert a második mérés után ha még mindig bizonytalanok vagyunk a pontosságban , akkor mi továbbra is csak mérni , méregetni fogunk, pedig nem a méréssel van a gond, hanem a döntésképtelenséggel!

Hajrá, kötelezd el magad valamelyik csaj mellett !

Nincs hibátlan ember, mindenkinél kompromisszumot, kompromisszumokat kell majd kötni, ez igaz oda vissza.

Végül, a nősülés olyan mint az autó vásárlás !

Meglátod, megtetszik, kipróbálod megveszed (elveszed) és majd idővel jönnek elő az "itt zörög" "ott nyöszörög" jaj nézd csak ott egy újabb modell... De, itt el ne szédülj és le ne cseréld a meglévőt, hanem inkább

"tuningold" a meglévőt... ( javítsd, szépítsd a meglévőt, mert inkább költsél az ismertre mint a valakinek a lecserélt ismeretlenjére ) !

Egy 56. élet évét élvező sok mindent látott és megjárt Férfi ember hozzászólását olvastad.

2023. ápr. 18. 13:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki ebben szenved.probált már lehorgonyozni de a sok kisertes miatt egy idő mulva nem megy az elutasitása a 3.oknak. csak eleinte.
2023. ápr. 18. 13:26
 7/19 anonim ***** válasza:
45%
ó, te szegény! :) Ez úgy szokott megoldódni, hogy körbeér a hír, hogy a cukifiú egy mindenkinél próbálkozó kislegény, és egyre kisebb lesz irányában a kereslet. Mert ugye kinek kell egy olyan, aki maga sem tudja, mit akar?
2023. ápr. 18. 13:43
 8/19 anonim ***** válasza:
42%
#7 sajnos sokaknak kell pont az, aki “kihívás”. Minél inkább leszarom a pasikat, annál inkább akarnak engem. Pedig pont fordítva kéne működnie a dolognak, nem?
2023. ápr. 18. 13:46
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
8, ő nem leszarja, ellenkezőleg: gyűjtögeti. Szöges ellentéted. Benned ezek szerint kihívást látnak. Egy mindenkivel összeborulóban mi lenne a kihívás?
2023. ápr. 18. 13:51
 10/19 anonim ***** válasza:
39%
#9 az, hogy meg akarják változtatni. “Majd mellettem biztos megállapodik, ettől érezném magam különlegesnek” :D
2023. ápr. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!