Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kevésbé jóképű férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevésbé jóképű férfiak azért nevezik magukat “hűségesnek” mert nincs rá lehetőségük hogy minél több nővel feküdjenek le?

Figyelt kérdés

Lányok, nektek mi a véleményetek erről?

Férfiként mondom, hogy szerintem ez csak egy hazugság amit saját magukról állítanak a kevésbé vonzó férfiak hogy ők hűségesek.

Ha lenne rá lehetőségük, szerintem a fél világot végig kefélnének.

Gondolom ezzel a szöveggel könnyebben fel tudják dolgozni hogy a nők nagy részénél nincs esélyük?

2023. márc. 12. 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
Minden ff félrelép ha tud,ez az igazság.
2023. márc. 12. 19:43
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Így van, azért. Ne félj ha lenne, akkor ugyanúgy félrelépnének, HA olyan típusú gerinctelen csúszómászók, DE ez a csúnyább nőkre ugyanúgy érvényes.
2023. márc. 12. 19:44
 3/17 anonim ***** válasza:
7%
Nem nevezem annak magam + nekem a prosti bőven jó
2023. márc. 12. 19:45
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
te már csak tudod mi az igazság.. te gyk lakó szűz
2023. márc. 12. 19:47
 5/17 anonim ***** válasza:
42%
Semmi kedve félrelépni egy olyan férfinek, akit normálisan kezel a párja.
2023. márc. 12. 19:51
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Nőként is ezt mondom mindenkiről, aki csúnya. Mindenkinek olyan pár kéne, mindkét nemnek, aki szép és pénzes, mert akkor azt választ, akit tényleg akar.

Nagyon régen olvastam valahol ezt a könyvet vagy sztorit, és azóta is keresem, mert nagyon jól leírta a dolgot. Mintha lett volna benne egy csúnya lány, aki büszke volt magára, hogy nem pasizik, és valami olyasmit mondtak neki, hogy nem erény az, amit nem fenyeget veszély.

2023. márc. 12. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
21%

Már megint ott tart a gyk, hogy elvbeli kérdéseket, morális értékítéletet, másik emberhez való hozzáállást és tiszteletet előre determinál a külső, és kizárólag a külső. És ezt tök komolyan írják.

Agyrém, de komolyan.

2023. márc. 12. 20:13
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

Miről beszélsz, 7-es? Itt nem az emberhez való hozzáállásról van szó, párkapcsolatok a témakör, és annak része a külső.

És aki csúnya, annak kevesebb a lehetősége, nagyobb eséllyel van olyannal kapcsolatban, akire amúgy ha jól nézne ki és megtehetné, rá sem nézne.

2023. márc. 12. 20:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi van akkor, ha nagyon jól nézek ki, de igy tényleg nagyon, van is párom, vannak ajánlataim, mégis hűséges vagy, mert ahogy irták feljebb, normálisan kezel, emiatt hozzá ragaszkodom?
2023. márc. 12. 20:27
 10/17 anonim ***** válasza:
*vagyok
2023. márc. 12. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!