Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az incelek folyamatosan elégedetlenkednek a pártalanságuk miatt míg az ugyanilyen nők méltósággal elfogadják, hogy egyedül vannak?
20. Már értem. Azt hittem olyanok aláztak, akikkel együtt is voltál.
"És valamiért általában nem a jobb pasik viselkednek így és aláznak folyton másokat."
Sokszor jó pasik is, csak ők hatalomtechnikai célzattal.
A nem jó pasik, akik ilyenek pedig a bennük lévő óriási frusztráció miatt. Mert az egész életük az ellenkező nemnél való sikertelenségről szól. Nyilvánvalóan a környezeted és a veled az életed során történt események formálnak téged. De a nemük mindegy is, a nők közt is vannak ilyen megkeseredettek ilyen vagy más okokból.
A nőket azzal alázzák, hogy nagy kvák, a férfiakat pedig hogy nem tudnak senkit találni vagy hogy nincs elég pénzük.
16: "De mindig voltak olyan pasik, akiket ez nem érdekelte..."
Ez viszont feltételezi, hogy voltak olyanok, akiket meg érdekelt. Akkor hol itt a probléma? Vagy az fáj, hogy nem jöttél be olyan pasiknak, akik neked sem jönnek be? Ez miért bánt? Engem sem érdekel azoknak a nőknek a véleménye, akik nem jönnek be. Kit érdekel, hogy nem tetszem nekik? Jobb is.
Vagy esetleg mégiscsak olyan pasi mondta, aki bejött és azért esett rosszul?
Az utolsó mondatoddal viszont egyetértek, férfiként ugyanezt tapasztalom a női oldalon.
Simán csak gusztustalannak tartom, amikor némely férfiak valami képzelt trónusról osztják az észt döntőbíróként, hogy melyik nő ALKALMAS szexnél többre és melyik nem.
Volt időszak egyébként, amikor szingli voltam, és folyamatosan olyanokba futottam bele, akik csak szexet akartak, és még fel is háborodtak, hogy miért gondoltam, hogy bármi más benne van a pakliban (nem, egyikkel sem volt semmi, csak ismerkedésig jutott a dolog). Amúgy is túl voltam 1-1 csalódáson, meg egy párkapcsolati traumát is akkor dolgoztam épp fel, és 1x elkövettem azt a hibát, hogy ide, erre az oldalra jöttem tanácsért, és megkaptam vagy 20 embertől, hogy azért kellek csak szexre, mert semmi mást nem tudok nyújtani.
Vagy olyan is volt, hogy már rég megvolt a párom, de munkahelyen házas, családos férfi szégyentelenül próbálkozott, nem érdekelte, hogy megmondtam, hogy fejezze be, végül szólnom kellett a HR-en, valamint szemétség vagy sem, de szóltam a feleségének, akinek amolyan utolsó csepp volt a dolog és beadta a válást. Akkor nekem állt, hogy mekkora hülyét csinálok magamból, hogy én úgy adtam elő, hogy "udvarolt", mikor ő csak szexet akart, mert baxnivaló a testem, és mutogatom folyamatosan szoknyában magam a munkahelyen, mások is így beszélnek rólam, szóval nagyon buta és öntelt vagyok, ha azt hiszem, hogy bárkinek kellenék szexnél többre. 1-2 pincsikutyája is volt, akik mondogatták, hogy tényleg végig csak szexet akart, nekik is mondta, és, hogy nem normális, hogy max. az alacsony becsben tartott szeretője lehettem volna, de még ennyi sem történt, mégis széttúrom a családját azzal a nővel, akit elvett és néz is valamibe, nem úgy mint engem.
Szóval simán csak nem szeretem ezt a "talán fel is kéne mutatni valamit" féle megalázási próbálkozást.
Tapasztalataim alapján mondom, hogy normális férfitól én ilyet még az életben nem hallottam, hogy minősít nőket, hogy "nem alkalmas többre".
Normális férfi nem foglalkozik olyan nővel, akit ilyen szinten semmibe néz, és még szexkapcsolat esetén is megadja a tiszteletet.
Az ok szerintem nyilvánvaló, és abban igazat adok az inceleknek, hogy a média miatt - de nem úgy, ahogy gondolják.
35 vagyok. Mióta fel tudom fogni a körülöttem lévő világot, azóta tudom, hogy valakinek mindig van, lesz valami baja velem. Nem szeretem, mikor az emberek a szüleiket hibáztatják, mert az én szüleim klassz emberek, jó a kapcsolatunk. A barátaim is normálisak. De a média... az rengeteg irányból jön.
Mindig megkaptam a médiától, hogy akárhogy nézek ki, mindig lehetnék soványabb, szebb, csillogóbb hajú, fehérebb fogú, kedvesebb, határozottabb, háziasabb, függetlenebb, amit csak el lehet képzelni.
A fiúk, férfiak nem kaptak ilyen üzeneteket, senki nem ültette el a fejükben társadalmi szinten, hogy nekik fejlődniük kéne, eszközöket sem kaptak hozzá, evidens, hogy azt fogják gondolni, a világban van a hiba.
Az is gyakori panasz férfi részről, hogy átlagos nők mire fel vannak nagyra magukkal. Hát pont emiatt. Átlagos férfiként létezni kell. Átlagos nő is nagy munkát fektet abba, hogy az átlagosságából a legjobbat hozza ki.
Ez úgy működik, mint a "ló másik oldala", de a világon mindenben. Pl. a teljes seggfejség vs cancel culture. Az inga kileng jobbra, kileng balra, majd beáll középre. Ez a vége mindig. Lehetek olyan, aki teljesen leszarja, hogy jobb ember legyen, lehetek olyan, aki túlságosan meg akar felelni mindenkinek, de a vége az lesz, hogy beállok középre, kimazsolázom azt, ami nekem tetszik, és azt követem.
Azért soroljuk fel mindig, hogy miben változtassanak az incelek, mert a nők ezt csinálják nagyon régóta. És azért tűnik soknak, amit elvárnak már a férfiaktól is, mert eddig nem vártak el szinte semmit.
Nem kell megfelelni minden elvárásnak, hanem eszköznek kell használni, hogy felépítsd ahhoz, aki lenni akarsz. És a legfontosabb, hogy legyen elképzelésed arról, ki akarsz lenni. A legtöbb incel kérdésből nekem az érződik ki, hogy az az ember üres. Arról sincs véleménye, hogy a telet vagy a nyarat szereti jobban.
Ez az inga egyik oldala. Az egyik szélsőségről beszélsz.
Nem minden ember egyforma, de akiket én ismerek, azokat érdekli a belsejük, és emiatt a külsejük is, és fordítva. Én pl. nem ismerek személyesen tetovált szemöldökű lányt. Nincs ilyen barátnőm. Mert tudom, ki vagyok, tudom, milyen barátok illenek hozzám, és velük veszem körül magam.
Gondolom, mindenki a saját környezetéből indul ki, de azt le lehet váltani. Kimagyarázni meg ugye mindent lehet.
Mindenkit érdekel valamilyen szinten a belseje, vagyis a személyisége, de a legtöbb ember nem jut el addig, hogy aktívan formálja is. Ebben nem látok különbséget férfiak és nők között.
Nekem pl. van tetovált szemöldökű lány ismerősöm és az egyik legnormálisabb csaj, akit ismerek. Neki ez valamiért fontos volt, megcsináltatta. Egyébként szolid, nem valami extrém dologra kell gondolni és bár nem vagyok a híve én sem, de szerintem jól áll neki. Na ő a kivétel, mert ezen kívül még egy tetoválása sincs és semmi extrém nincs a külsején.
24
Egyáltalán nem az a téma, hogy én elfogadom-e, hogy nem jövök be és nem felelek meg mindenkinek.
De az, hogy neki "nem felel meg" a másik, nem muszáj, hogy azzal járjon, hogy kijelenti, hogy általánosságban a nő NEM ALKALMAS komoly kapcsolatra, NEM TUD NYÚJTANI SEMMIT, az pedig egyenesen elmebeteg, aki még energiát is fektet abba, hogy megpróbálja erőszakosan győzködni a nőt erről, és mindenáron áthatolni az önbecsülésén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!